Mi a véleményetek a halak fiú-nyilas lány párosításról?
en azt olvasom ki belole, hogy rettenetesen veszelyes.
Kozeleg ugyanis a nap, amikor teliholdkor a te kedvesed egy vizes lepedovel jelenik meg a hitvesi a'gyna'l, es radhuzza. Utana egy holland fapapuccsal az osszes kidudorodo testreszedre ra fog csapni, es ez neked nem lesz jo.
javaslat az azonnali szakitas.
Ne ram haragudj. A csillagokban van megirva.
Ha a reszletek is erdekelnek, akkor josolok : disznoszarbol, fa es tealevelbol, kartyabol, kiveteles esetben akar tojasrantottabol is.
Nem jó, mert a lány veszélyes a fiúra fegyvere révén. Lásd indián regények. :D
Komolyra fordítva: nehogy higgy ilyen butaságokban, nem ez dönti el, hogy két ember összeillik-e!
Hááát... Első ránézésre rossznak tűnik! :(
Mert ugye a halak, az vízjegyű, a nyilas pedig tűz. A nyilas a testiség a fontosabb (lehet, hogy Nálad nem, de ez így van), a vizeknek pedig a lelki.
De rengeteg romantika, és érzelem lesz a kapcsolatotokban! :)
16:52-es biztos halak férfi...
Mert kábé ezt tudom mondani egy halakkal való kapcsolatomról, amit ő leírt. A halak csak a szexre tud gondolni, de jól eljátssza, hogy nem..
Amit az előző írt az meg pont fordítva van.: "Mert ugye a halak, az vízjegyű, a nyilas pedig tűz. A nyilas a testiség a fontosabb (lehet, hogy Nálad nem, de ez így van), a vizeknek pedig a lelki. "
A halak hapsiban egy fikarcnyi lelkiség nem volt, viszont testiség annál inkább. Én nyilasként pedig nem szeretem a testiséget érzelmek nélkül.
Lehet jól kijöttök majd az ágyban, de ha a kérdésben szereplő halak pasi is olyan érzéketlen, akkor a nyilas lány úgyis keres majd valami érzékenyebb pasit..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!