A nők miért NEM TUDNAK NORMÁLISAN VEZETNI?
Sokszor látom, vezet, és közben(!) sminkel, és telefonál! Fogja a telefont, a másikkal a szemét sminkeli, és könyökkel(!) tartja a kormányt! Ja, és nézi magát a napellenzőben! Hát amikor megláttam.... Nem jutottam szóhoz!
Komolyan ilyenkor hol vannak a rendőrök?
Az ilyennek miért adnak jogsit?
És még akkor kivannak akadva a nők, hogy leszólják őket, mert nem tudnak, vagy nem is a vezetésre figyelnek!
"mert a nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni"
például kiválóan tudnak egyszerre sms-ezni meg karambolozni.
Én még olyat nem láttam aki sminkelte volna magát vezetés közben.
A legtöbb nő nem szeret tolatni, parkolni, mindig a könnyebbik utat választja. Nincs műszaki érzékük, nem érzik hogy mikor kell váltani, nekik be kell magolni hogy pl 2-esbe 20nál, 3-asba 30-nál stb.
Félnek a forgalmi helyzetektől. Anyám nem mer nagyvárosban vezetni, fél sötétben vezetni, fél ismeretlen helyre menni.
Én 1 éves jogsimmal bárhova el merek menni, merek és tudok is parkolni pedig nagy kombink van.
Én már láttam balesetet, ahol a Nö belecsattant az álló autóba fékezés nélkül.
Amikor kiszállt a kocsijából, a szája szélétöl a füléig ért a rúzs csík.
Mi a jobb, ha egy Nö sminkel vagy egy idióta Férfi, aki száguldozik?
Az tény hogy van nagyon sok sz*r női söför, de nem mindenki!! én "csak" rúzsozni láttam nőt menet közben. meg telefonál a belsősávba és kishiján meg is áll... de láttam már pasiból is ilyet.(najó azért ő nem rúzsozta magát:D)
am meg én is elmerek menni bárhova. nem ijedek meg a bp -i csúcsforgalomtól, a csuszos utaktól, stb. 2éve van jogsim. parkolni azért nem szeretek (főleg szükhelyre), mert nem szervokormányos az autom... igen csak fáj a csuklom mire "végzek":D.
szóval ne álltalánosits, nem minden nő béna, pasiból is van bőven.
az meg h az ilyen miért kapott jogsit? vagy sok pénze volt v jól furulyázott v mind2.....
ja és igen kivagyok akadva ha leszolnak, főleg olyan aki nem ismer h hogy vezetek.
üdv. 20L
hagyjuk már ezt az - már elnézést de - "balf*" szöveget hogy "mert a női sofőrök...."
Ennek az alapja valszeg arra az időre nyúlik vissza amikor még cégeknek meg néhány gazdagabb embernek volt csak autója, átlag magánembernek nem igen. A céges autókat (mivel a cégek vagy szállítással foglalkoztak vagy olyan dologgal ami alapból férfi munka volt) főleg pasik vezették. A gazdagabb emberkék meg esetleg megvették a jogsit a nőnek, meg a kocsit. Akkor valszeg arányaiban több ilyen "rúzsozok menet közben" (esetleg újgazdag) nő volt.
Azóta változott a világ. Ma már sok nőnek telik jogsira és/vagy autóra. Az tény hogy a nőknek nincs olyan műszaki érzékük de attól még nem feltétlenül sokkal bénábbak, esetleg inkább bizonytalanabbak. Parkolásnál talán valóban több idő kell nekik, de ez inkább a térérzékhez vezethető vissza.
Azért az jelent valamit hogy a biztosítók szerint a női sofőr kevesebb kockázatot jelent, márpedig ha valahol hát épp a biztosítási szakma az, ahol csak a pénz számít semmi más, tehát egy biztosító nem "legendákra" meg előítételekre fog alapozni, hanem statisztikákra.
És lehet tagadni, de a több dologban egyszerre figyelésben jobbak a nők.
Sok béna pasi is van, de a pasik ellenük nem emelik fel a hangjukat, mert a pasik összetartók, a nőknél meg nem divat szídni a béna pasikat.
Amikor tanultam vezetni nem egy csajszi mögött ültem, és egész ügyesek voltak. Egy kettőnél inkább az volt a baj, hogy nem mert gázt adni, mert "jaj akkor hangos lesz a motor, nem akarom gyilkolni...."
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!