Valaki el tudná nekem mondani (NORMÁLISAN! ), hogy konkrétan kik is a Jehova Tanúi? Hihetünk e nekik? Vagy félre akarnak vezetni minket?
Lécci nem kérek beszólogatós válaszokat, hanem érvekkel feltüntetett dolgokat ellenük mellettük Stb...
Én láttam egy szórólapjukat, elolvastam...Nem tudom...Voltak olyan részek amikor ezt gondoltam, hogy nem igazi hívők...
És itt is szinte csak rossz véleménnyel van róluk mindenki.
Most már igazán kíváncsi vagyok az igazságra
Szerintem nem rossz indulatból terjesztenek tévtanításokat, ők meg vannak győződve arrol, hogy amit terjesztenek az helyes.
Csakhogy, ha a Biblia tükrében vizsgáljuk meg, hogy mit hirdetnek, akkor egyértelműen kiderül, hogy bizony TÉVTANÍTÓK.
Ami szerintem a két legfelháborítóbb tévtanításuk az az, hogy Jézus Istenségét tagadják, valamint szintén tagadják a Szentháromságot. Bizonyos igeszakaszokat nagyon dúrván félreértelmeznek, hogy azokkal támasszák alá az állításaikat. (Meg úgytudom, hogy saját Biblia fordításuk/ferdítésük van, amiben bizonyos dolgokat megváltoztattak, hogy a saját tanításukat támasszák alá.
Hihetsz nekik, amíg hétköznapi dolgokról van szó, de ha Istenről, a Bibliáról kezdenek beszélni, akkor jobb ha inkább ott rögtön otthagyod őket, mert mivel maguk is tévtanításokat követnek, csak azt adnák tovább, és azért nagyon nem mindegy, hogy a Biblia tanítását követed, vagy az övékét, mert ez nem játék, nagyon komoly következményei lesznek, ha tévtanításokat követsz amik eltávolítanak az igazságtól.
נוצרי
és hozzáteszem, minden kritikára előhúzzák az 1. válaszadó által idézetteket
vagyis azért van igazuk, mert olyan sokan támadják őket
ezért is provokálják állandóan az embereket, hogy saját maguknak bizonygassák az igazukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!