Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha diesel autón tanulsz...

Ha diesel autón tanulsz vezetni, könnyen át lehet térni a benzin üzeműre? Én a rutin feladatokat már egész jól tudom a tanulóautómmal, de a benzinesen folyamatosan lefulladok, szóval még elindulni sem tudok normálisan. : S

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

nem nehéz, csak gyakorolni kell, jobban kell érezni a kuplung kezelését...

amúgy pont ezért nem tartom szerencsésnek, hogy dízelen tanítanak az oktatók, hiszen aki benzinst el tud vezetni az tudja a dízelt is, ezért tenném kötelezővé a benzinesen való oktatást...

én választhattam az 1.9 110 lovas dízel octavia és az 1.4es 75lovas octavia között, én benzinessel mentem, ami harmatgyenge volt, de legalább azóta el tudok indulni mindennel xD

2011. márc. 27. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Én már az elején aggódtam, de az oktató azt mondta, hogy még senki nem ment vissza panaszkodni, hogy nem tudja vezetni a benzines autót- hát, én lehet, hogy vissza fogok menni! : )
2011. márc. 27. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
benzines autóban is van ami nyomatékos, ott szinte nem is kell gáz az elinduláshoz
2011. márc. 27. 21:58
 4/5 anonim válasza:
Én diesel-en tanultam egy ideig, majd közben kellett ülnöm egy benzinesbe. Én is féltem tőle hogy lefulladok, de nem volt gond, sőt csak a diesellel fulladtam le az oktatás alatt:) Szerintem semmi gond nem lesz vele, az első elindulás után ráérzel majd!:)
2011. márc. 30. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! : )
2011. márc. 30. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!