Jól tudom, hogy Sallai Nóra balesetében még nem hirdették ki, hogy ki vétkes?
Nem talaltam róla semmilyen cikket.
Ennyire félnek kijelenteni, hogy Nóra sem ártatlan?

A Nóra, mint valaki keresztneve, nem becézve, hanem a kérdésben továbbiakban nem teljes nevén szereplő személy, igazán nem találok benne személy szerint kifogásolható dolgot.
Mi a f@szfej benne?
Az a baj veletek, ha nem egyezik a véleményünk, akkor már az ész híján szemèlyeskedtek. Nekem úgy tűnik, hogy lassan fél év után sincs semmi az ügyből. Ezért arra tudtam gondolni, hogy a közvélemény és családra tekintettel nem hozták nyilvánosságra az eredményt. Mert talán azt állapították meg, hogy mindkét fél vétkes lehet.

Egy balesetnél néha évek telnek el jogerős ítéletig. Nóra közszereplő, de a fia, férje a közvetlen rokanai nem azok, így a nagy nyilvánosság őket nem érintheti. Erre biztosan tekintettel vannak, mint ahogyany Józsi néni segédtakarítónő balesetét sem hozzák nyilvánosságra.
A törvény alapja, hogy bűnügyben a jogalkalmazó kötelessége minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy ki és miben hibázott. A népítélet megvolt az első napon, csakis Nórika (így írták, gúnyosan) a hibás, meg később hogy gyilkos is, jobb lenne ha meghalna stb.
Látod, ez van, hogy neked egy tizedmásodperc alatt kell helyes döntést hoznod, aztán majd a szakértő hosszasan elemzi, hogy helyesen tetted-e.
A felvételeken az látható, hogy amikor kihajtott, akkor még a másik autó olyan messze volt, hogy nem kellett arra számítani, hogy annak vész fékeznie, kormányt elrántania kellene. A sebessége 110-130 km/h lehetett.
3# ebben nem nyilatkozom.
Nem vagyok szakértő, hogy videó alapján megállapítsam az igazságot.
Ahogy véleményt sem kívánok nyilvánítani az eset kapcsán.Nem is nyilvánítottam, csak a kérdést annak veszik, ahelyett, hogy a több értelmű mondatom pontosítását esetleg megkérdeznék. Sajnos ezeknek az embereknek a világ fekete és fehér, ezért nem haladnak előre az életben sem.
Egyetlen dolog, ami miatt arra gondoltam, hogy vétkes lehet az az, amiért nincs eredmény.
Mivel a közvélemény erősen mellette, gyászoló családanya, ezért gondoltam arra, hogy emiatt nem teszik közzé.
3# Viszont egyedül te válaszoltál a kérdésemre, arra, amire kiváncsi voltam.
Köszönöm szépen!

"lassan fél év után sincs semmi az ügyből."
Nagyjából majd egy-másfél év után lesz elsőfokú, és két-három év múlva másodfokú ítélet.

8# nem Japánban vagyunk, nem esett még le cseppség? Ott így is van.
Te egy ritka okoskodó ember lehetsz, aki csak kötözködni tud.
Lehet próbálsz kötözködni, túlságosan nem sikerül meghatni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!