Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Teljesen szabályosnak tűnő,...

Teljesen szabályosnak tűnő, parkolási fizetési felszólítást kaptunk Budapestről, miközben a megadott dátumon nem is jártunk ott. Történt már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés

A felszólításon szereplő Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat XIII. Kerületi Közszolgáltató ZRT. létezik.

De ahogy a kérdésben is írtam Soha nem jártunk a megadott helynek még a közelében sem.

Az adatokat az illetékes helyettes Államtitkárságról kérték le az a közúti közlekedési nyilvántartásból.

Ötletem sincs mi ez, ha valaki tudna tanáccsal segíteni, nagyon megköszönném.

febr. 15. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
10. Úgy sikerül ilyet leírni hogy itt zömmel csak okoskodnak azért van ennyi barom hozzászólás.
febr. 18. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11

Mondjuk itt pont te írtál égbekiáltó baromságot :)

A magyar (és kb mindenhol) jogrendben a vádló bizonyít. Tehát nem neked kell bizonyítani, hogy az autó nem parkolt itt, hanem a cégnek, hogy igen és nem volt jegye. Jól is néznénk ki ha nem így lenne..

febr. 18. 11:09
 13/14 eddiboy ***** válasza:
#6, #9: A parkolasi fizetési felszólítás valószínűleg egy parkolasi cégtől jött, nem hatóságtól, mivel a fizetés nélküli parkolás nem szabálysértés, hanem polgárjogi kategória, így az általatok ajánlott dolgok irrevelánsak. A parkolasi társaságot kell megkeresni, ahogy többen ajánlják.
febr. 18. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:

#13: Miért lenne irreleváns? Nem ott kell reklamálni, ahonnan jött a bünti? Dehogynem, elmondod, hogy irreáláns amit írunk, aztán leírod, ahogy azt kell tenni, amit írtunk...

Az oké, hogy nem hatóság, lehetett volna szervezetet/szervet/céget stb írni. De szerintem mindenki értette...

tegnapelőtt 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!