Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A nem jobbra tartás mögött...

A nem jobbra tartás mögött inkább szándékosság, mintsem tudatlanság áll?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt veszem észre, hogy akik autópályán nem tartanak jobbra (miközben üres a szélső sáv), inkább azért teszik, hogy feszültséget ébresszenek a többiekben: ha villantással jelzed neki, hogy engedjen, akkor jobb esetben megteszi, majd megsértődve villog, vagy ha elhaladsz mellette jobbról, akkor is valamiképp kimutatják a sértettségüket.

Mitől van ez a frusztráció az emberekben?

jan. 19. 00:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ellenkezőek a tapasztalataim. Megyek közel 140-el a kamionsor mellett, előttem is haladnak azonos sebességgel. Erre megjelenik mögöttem a fontos ember és villog, dudál, hogy takarodjak előle mert haladna. Most akkor lassítsak le 80-ra és soroljak be két kamion közé azért, hogy ő 1-el előrébb kerüljön? Szerintem sokan fordítva ülnek a lovon.
jan. 27. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11-es, amit te irsz az teljesen rendben van, senki nem gondolja, hogy műtsd be 60km/h-s difivel magad fektavon ket kamion közé, amit te irsz az csak a frusztrált kifogasolható morál az utakon.

Viszont a lepontozas amit kaptam (epp 29%) bennem erősíti a gyanút, hogy elég közel járhattam az alkalmatlansággal, mint fő ok a jobbratartás elmulasztására, hiszen ha az itt jelenlévők szerint nem letezik a 3 tipusból egyik sem, megis előfordul a való életben akkor megerkeztünk.

jan. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!