Szerintetek szándékos volt??
Figyelt kérdés
Velem történt hogy az uszodába egy sávban úsztam egy másik nővel. A sávot felosztottuk egymás közt. Kétszer is átsodrottam hozzá, ő mind kétszer megállt és mondta erre figyeljek oda. Sajnos úszás közben harmadjára is átsodrottam de most nem állt meg hanem kartempója lendületével pofon ütött. Fájt rendesen. Szerintetek ezt a pofont direkt adta ??
27/N
nov. 9. 06:09
1/10 anonim válasza:
Szerinted ebben mi a szándékosság? Ő úszott, és felhívta a figyelmedet arra, hogy tartsátok meg a távolságot. Neked pedig ez nem sikerült. Szerintem semmilyen hátsó szándéka nem volt, úszni pedig erőből is lehet, így hát nincs új a nap alatt azzal, hogy arcon talált a kezével.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De kétszer is észrevette és megállt, figyelmeztetett, harmadjára nem vett észre, vagy lehet már nem is akart, és büntetésképpen az átúszások miatt adta a pofont
nov. 9. 07:11
3/10 anonim válasza:
Nem pofont adott, hanem eltalált a kezével úszás közben. És ez azért történhetett, mert nem értetted meg azt, amit mondott. Úszás közben sem a figyelmet, sem pedig az erőt nem az vezérli, hogy valakit majd jól pofán vágjon. És nyilván úszás alatt nem a nyugdíjasok bohóckodását értem. Ha fel is bosszantotta, akkor sem szándékosan talált el, csupán (ezek szerint többször, türelmes módon) figyelmeztetett a várható következményekre, amikkel te nem foglalkoztál egészen addig, amíg meg nem tapasztaltad.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Mikor eltalált utána egyből érdeklődött hogy jól vagyok-e ?? komolyabban kellet volna vennem hogy ne ússzak át a részébe.
nov. 9. 08:01
5/10 anonim válasza:
Nem direkt ütött meg, csak egyszerüen nem zavartatta magát töled, úgy úszott, mintha nem is lennél ott. Szerintem úgy gondolta, ha eltalál véletlen, az sem tragédia, de legközelebb jobban figyelsz.
7/10 anonim válasza:
Nem volt, de ha az lett volna, akkor az jogos is lett volna
8/10 anonim válasza:
Hogy sodródtál át,hullámmedencében úsztál?
9/10 anonim válasza:
1. Nem volt másik szabad sáv, hogy osztozkodnotok kellett?
2. Miért nem tudod tartani az egyenest úszás közben? Nem bonyolult ám :D
3. Ha ennyire szerencsétlen vagy, legalább csináltátok volna úgy hogy amíg ő az egyik irányból indul, te meg a másikból...így csak 1 ponton találkoztatok volna egy pillanatra és nem zavarjátok egymást.
10/10 anonim válasza:
Nem igazán tudom elképzelni, pedig régebben sokat jártam uszodába. Te milyen úszásban úsztál, hogy nem sikerült az egyenest tartanod? Ő gyorsúszásban, vagy hátúszásban úszott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!