Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek szándékos volt??

Szerintetek szándékos volt??

Figyelt kérdés

Velem történt hogy az uszodába egy sávban úsztam egy másik nővel. A sávot felosztottuk egymás közt. Kétszer is átsodrottam hozzá, ő mind kétszer megállt és mondta erre figyeljek oda. Sajnos úszás közben harmadjára is átsodrottam de most nem állt meg hanem kartempója lendületével pofon ütött. Fájt rendesen. Szerintetek ezt a pofont direkt adta ??

27/N

nov. 9. 06:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ebben mi a szándékosság? Ő úszott, és felhívta a figyelmedet arra, hogy tartsátok meg a távolságot. Neked pedig ez nem sikerült. Szerintem semmilyen hátsó szándéka nem volt, úszni pedig erőből is lehet, így hát nincs új a nap alatt azzal, hogy arcon talált a kezével.
nov. 9. 06:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De kétszer is észrevette és megállt, figyelmeztetett, harmadjára nem vett észre, vagy lehet már nem is akart, és büntetésképpen az átúszások miatt adta a pofont
nov. 9. 07:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem pofont adott, hanem eltalált a kezével úszás közben. És ez azért történhetett, mert nem értetted meg azt, amit mondott. Úszás közben sem a figyelmet, sem pedig az erőt nem az vezérli, hogy valakit majd jól pofán vágjon. És nyilván úszás alatt nem a nyugdíjasok bohóckodását értem. Ha fel is bosszantotta, akkor sem szándékosan talált el, csupán (ezek szerint többször, türelmes módon) figyelmeztetett a várható következményekre, amikkel te nem foglalkoztál egészen addig, amíg meg nem tapasztaltad.
nov. 9. 07:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Mikor eltalált utána egyből érdeklődött hogy jól vagyok-e ?? komolyabban kellet volna vennem hogy ne ússzak át a részébe.
nov. 9. 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem direkt ütött meg, csak egyszerüen nem zavartatta magát töled, úgy úszott, mintha nem is lennél ott. Szerintem úgy gondolta, ha eltalál véletlen, az sem tragédia, de legközelebb jobban figyelsz.
nov. 9. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Sebaj, ebből is tanultál.;)
nov. 9. 08:17
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem volt, de ha az lett volna, akkor az jogos is lett volna
nov. 9. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Hogy sodródtál át,hullámmedencében úsztál?
nov. 9. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem volt másik szabad sáv, hogy osztozkodnotok kellett?

2. Miért nem tudod tartani az egyenest úszás közben? Nem bonyolult ám :D

3. Ha ennyire szerencsétlen vagy, legalább csináltátok volna úgy hogy amíg ő az egyik irányból indul, te meg a másikból...így csak 1 ponton találkoztatok volna egy pillanatra és nem zavarjátok egymást.

nov. 9. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom elképzelni, pedig régebben sokat jártam uszodába. Te milyen úszásban úsztál, hogy nem sikerült az egyenest tartanod? Ő gyorsúszásban, vagy hátúszásban úszott?
nov. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!