Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma csináltak Béta -hcg vertesz...

Ma csináltak Béta -hcg vertesztet,mert még nem látszik méhen belül semmi csak egy ciszta ami azt mondták sargatest is lehet. Az eredmény 946,6 IU/L Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van 2 nagyon pozi tesztem,elkezdtem vérezni,nagyon fáj a jobb oldali alhasam illetve a derekam,van amikor erősebb a vérzés van mikor enyhébb nem tudom mi lehet,az orvos sem tud még pontosat modnani

Vélemények?

Szerintetek lesz baba belőle?

Lehgokelebb hétfőn kell mennek újabb kontrollra újra nézik emelkedett e a hcg a véremben.

Valaki járt már így?

máj. 9. 19:16
 1/5 anonim válasza:
Mi lett veled kérdező?
aug. 5. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia,méhen kívüli terhességem volt, és megműtöttek mert már bevérzett a hasüregem is

Kivették a jobboldali pete vezetőmet,rettenetes fájdalmam volt,bementem a kórházba és már haza nem engedték azonnal tolták a műtőbe😔

A felepülés is iszonyú fájdalommal járt ,a hegek nagyon fajták,az ülés,a járás.

Senki ne élje ezt át 💔😔

szept. 1. 09:04
 3/5 anonim válasza:
Nagyon-nagyon sajnálom kérdező. :( Bízom benne, hogy teljes felépülésed után, a természet, ahogy jól kitalálta az ember 1 petevezetővel is várandóssá tudsz válni újra, ezúttal már a megfelelő helyen.
szept. 1. 10:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm neked a jókívánságot ♥️♥️♥️
szept. 1. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól vagy már? Baba?
nov. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!