Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Defekt - vajon szándékos...

Defekt - vajon szándékos rongálás műve?

Figyelt kérdés

A bicikli mások által is hozzáférhető helyen parkol már egy ideje. A dolgot homályosítja az a tény, hogy ebben az időszakban kísérletezve éppen túlfújtam a kerekeket, ami azt jelenti, hogy ekkor még nem tudván a külsőkre írt 4,1-5,1 bar közötti használhatósághoz képest próbálgattam a magasabb, hátul 6 bar, elöl valamivel alacsonyabb nyomást. Amiből szándékosságra tudnék következtetni, hogy a dolog 24 órán belül történt először az első, majd a hátsó kerék leeresztésével. Ide jön még az, hogy hetekkel korábban az első kerékben egyszer 2 bar-os nyomáscsökkenést tapasztaltam, amit a szelep átmeneti problémájának tudtam be. Ami még szintén gyanús, az az, hogy mivel elöl nincsen sárvédő, ott könnyű volt a szuronyt a futófelület kellős közepébe döfni, míg hátul a sárvédő miatt csak oldalról volt hozzáférhető, viszont ezt csak abban az esetben gondolnám igaznak, ha a hátsó kerék belseje tökéletes pozícióban feküdt a felni és a külső között.

A képen felül az első, alul a hátsó belső: [link]

Ti mit gondoltok erről?

2022. júl. 23. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyanúsan egyforma a két lyuk, bár lehet, hogy ugyanazon a valamin mentél át mindkét kerékkel.
2022. júl. 23. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért 2 defekt elég gyanús , több mint 30 éve kerékpározok komolyabb szinten, volt rengeteg defektem, de olyan, hogy egyszerre a kettő az szinte kizárt dolog, ha csak nem egy kifeszített drótos csapdán haladsz keresztül, amit például a menekülő kocsik elé dobnak ki a rendőrök USA-ban...szóval én szándékosságot látok benne egyértelműen.
2022. júl. 23. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi Hellmano!

Napi 10 kilométert tekerek, de ahogy, a bicikli, úgy a belsők sem mai csirkék, de defektem több mint 1 éve, hogy nem volt, mióta újra visszarázódtam a biciklizésbe. A belsőt a hátsóban frissen cseréltem más okból (a már viseletes szelep kiszakadt a rányomós pumpa miatt) régóta meglévő belsőre.

2022. júl. 23. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyire gyűlölnek a lakótársaid?
2022. júl. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!