Ha az egyetemi kollégiumban valakinek ügye van (nem szándékos rongálás), akkor amiatt felhívják a szüleit?
Szóval az a helyzet, hogy részegen kárt okoztam, nem tudom pontosan mekkorát és emlékezni se emlékszem rá, mert túl sokat ittam és 23-reggel 7-ig az idő kiesett, mire felkeltem látszólag minden rendben volt és a szobatársaim szóltak.
Most voltam beszélni az ügyben és kérdezték a nevem és a szobaszámom, aztán majd holnap beszélni kell az anyagiakról, addig megnézik mi a helyzet.
Ezért most kicsit félek, mert a szüleimnek nem mondtam erről semmit (nem vagyok rá büszke, nyilván) és sose voltam egy balhés gyerek, mindig jó magaviseletem volt. Tudom, az alkohol nem mentség, és igen, ihattam volna kevesebbet, de józanon nem terveztem annyit inni, részegen meg úgy gondoltam, hogy "nincs semmi bajom, miért ne ihatnék többet" és egyszerre beütött a sok minden, amit összekevertem. Ha nem vigyáznak rám, lehet nem is élnék.
Meg vagyok ijedve.
Akivel volt ilyesmi, vele mi lett?
Tekintve, hogy már felnőtt vagy, biztosan nem fognak róla tudomást szerezni a szüleid, legfeljebb általad.
Nyilvánvalóan meg kell térítened az okozott kárt, azt nem tudom, hogy fegyelmi eljárást indítanak-e ellened, bízom benne, hogy nem.
Hát, elmondani biztos nem fogom nekik. Kifizetni ki tudom és fogom, csak még vizsgálják, hogy mekkora a kár.
Nem az épületben okoztam kárt, hanem bizonyos elemekben, amiket a koli biztosított nekem relatíve ingyen. Ilyen 5-20 000 forintot kell fizetnem.
Ha fegyelmit indítanak ellenem (remélem nem), akkor az szívás, mert magamtól azt se tudnám, csináltam ilyesmit és csak szeretnék ezen gyorsan túl lenni, fizetni és soha ilyet többet nem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!