Szándékos rongálás lehetett? Egy plaza parkolójában hagytuk az autót max 2 órára, és mire kimentünk, egy óriási repedés volt a szélvédőn. (Tegnapi viharnak semmi köze hozzá, végig a garázsban állt.) Magától álló helyben megtörténhet ez??
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 22:56
1/9 anonim válasza:
Kép kellene, de ha ez egy darab viszonylag hosszú repedés, akkor azt elég nehét szándékosan okozni. Ha megütik valamivel, akkor annak a repedésen kívül lenne valami nyoma.
2/9 anonim válasza:
Ha csak egy repedés van, akkor nem valószínű hogy szándékos rongálás. De az sem elképzelhető, hogy a hőhatás/hőkülönbség miatt repedt meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez a nagyon fura nekem is, hogy a felület teljesen sima, semmi nem látszik rajta, csak egy pontból 2 irányba tart a repedés :( nem kavicsfelverődés, ahhoz is volt "szerencsém" korábban, de az máshol is van, és már évekkel ezelőtt történt. Mikor leparktunk még nem volt semmi :(
2021. júl. 10. 23:22
4/9 A kérdező kommentje:
*leparkoltunk... nem tudom elképzelni mi történhetett vele.
2021. júl. 10. 23:23
5/9 anonim válasza:
Velem többször előfordult ilyen egy kátyú miatt, de parkolás esetén is. Egyszerűen szétválik a két rétege az üvegnek és megreped. De találkoztam oldal ablak spontán berobbanásával is parkolóba a meleg miatt.
6/9 anonim válasza:
Akkor az nem rongálás. Ha beverik a szélvédőt, akkor az minden irányba össze-vissza reped, kb kör alakban:
Én egyszer jártam hasonlóan mint te, hogy egy egyenes mentén repedt végig. Az egy kavicsfelverődésből indult (sajnos pont a ragasztás mellett a fekete árnyékoló rész takarásában volt, nem vettem észre) és egy meleg nyári napon a 3000 fokos utasteret felelőtlenül erőteljesen beklímázva végigrepedt a hőmérsékletkülönbségtől, kb 25-30 centi hosszan. Bár hogy parkolás közben mi okozhatná ezt azt nehéz elképzelni.
7/9 anonim válasza:
Ha rongálás lenne, akkor nem repedés lenne, vagyis látszódna az ütés helye.
Egyszerűen elfáradt. Lehet hogy volt korábbi kőfelverődés, ami megindult.
8/9 anonim válasza:
Ismerősnek a hatso csomagter üveg tört millio darabra. Tettek feljelentest aztan visszanezve az egyik bolti kamerat latszott, hogy magatol ripityara tört. Ez mondjuk télen volt de nyaron is megtortenhet.
9/9 anonim válasza:
"Magától álló helyben megtörténhet ez" Már láttam kollégánál ilyet. Tudnál ilyen repedést eszközzel produkálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!