Pesten mennyire jellemző az autórongálás?
Figyelt kérdés
Mennyire biztonságos egy nem túl drága viszont annál inkább feltünő kocsival parkolni az utcán? Vidéken még nem bántották de Pesttől kicsit tartok. Már csak irigységből vagy csak azért mert azt hiszik "menőzni" akarok a kocsimmal. Félek hogy feltörnék, lelopnák a felniket vagy csak megrongálnák. A belváros (6.7.8. ker) vagy inkább külsőbb kerületek (9.11.13 ker.) biztonságosabbak ilyen szempontból?2019. máj. 4. 18:32
1/4 A kérdező kommentje:
11. ker helyett 10.re gondoltam.
2019. máj. 4. 18:34
2/4 anonim válasza:
XI. ker külsőnek számít?
Én egyszer tapasztaltam, valami erős ember az összes tükröt letörte sorban pár kocsiról az utcán, szerencsére B Corsa-m volt, így nem letört hanem kipattant a tartóból. Más rosszabbul járt. Egyébként semmi rongálást nem tapasztaltam soha, csak a szokásos parkolóban meghúzás éselhajtás
3/4 anonim válasza:
Én még semmilyen atrocitást nem tapasztaltam. Dél-pesti külső kerületekben mozgok leginkább. Igaz, hogy nem utcán éjszakázik az autó, hanem a ház alatti teremgarázsban. Munkahelyemen is zárt udvar van. Ritka, hogy a nyílt utcán órákra otthagynám valahol.
4/4 anonim válasza:
Egyedül tervezel utazgatni az autóddal? Mert akkor inkább be se menj a városba. Nincs szükség egy újabb önző szennyezőre.
Az a kérdésre nemleges a válasz, vedd ezt targytalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!