Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A kamionosoknak mindent is...

A kamionosoknak mindent is szabad?

Figyelt kérdés
Reggel mentem dolgozni az M4-en. Megyek a belső sávban erre egy kamion kezdi rám húzni a szerelvényt. Tükör, fék erre nem az, hogy vissza húzódna az állatkertje hanem intenzív 2km/h sebesség különbséggel meg kezdte az előzést. Mire eltelt egy évtized és megbírtam előzni elkezdett nekem mutogatni villogni, dudálni. Néztem itt is kamionosokat tartalmazó kérdéseket, Facebookon videókat. Valahogy mindig addig forgatják, ha egyértelműen a kamionos hibázott is amig mentesítik a felelőség alól.

ma 08:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
#9 Gondolom éppen előzni akarta a kamiont, azért volt a belső sávban.
ma 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:
16%

SZörnyű az hogy valaki még a személyautót se tudja elvezetni de azért bírálja a másikat, főleg meg azt aki ezerszer jobban és többet vezet.

Azok nem szórakozásból vannak az utakon hanem nekik muszály és bizony sietni kell neki, mert várják az árút. Például neked is szálltja a minden napokhoz való mindent.

Hidd el te is máshogy látnád a kérdést ha annyit vezetnél az egész életed folyamán mint az a kamionos egy év alatt.

Persze mindíg van meg lesz okoskodó és kb úgy van ez mint a focival hogy ahhoz is mindenki ért.

ma 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
#12 A Kreszt sem szórakozásból találták ki, hogy kamionoknak tilos a belső sávban előzni.
ma 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 Inkább az a szörnyű hogy valaki a kérdést sem tudja értelmezni. A kérdező előzte a kamionokat a belső sávban mire az egyik kamion ráhúzta a kormányt. Így egyből kettő szabálysértést követett el a kamionos: tiltott előzés valamint közúti veszélyeztetés.
ma 12:37
 15/16 anonim válasza:
55%
A kis autósok többsége totál inkompetens a vezetéshez. Gondolom valamit bénáztál, amit te észre se vettél. 🤷🏻‍♂️
ma 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Tegyük fel, igazad van. De akkor mi a kamionos részéről, hogy előzési tilalom idején előzni kezd, és leszorítva az őt már előző másik járművet?
ma 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!