Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit szóltok ahhoz az autós...

Mit szóltok ahhoz az autós balhéhoz, ami a 9. Kerületben történt? Hogy elgázolták és megráncigálták a futárt?

Figyelt kérdés

Link: [link]

Kezdetben úgy voltam vele, hogy a sofőrt csukják le legalább 8-10 évre, mert ez simán elmenne emberölési kísérletnek is, de a futár is tahó volt, megáll az út közepén, aztán 2x rácsap a másik kocsi szélvédőjére?

Nem ütöttem volna olyan durván el mint ez a sofőr hasonló helyzetben, de lehet, hogy annyira neki mentem volna, hogy fellökjem vagy valami.

nov. 27. 21:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%

Értem, mire gondolsz.

Én erre azt mondom: azt a kiadós verést megérdemelte, viszont azt nem, hogy elüssék.

nov. 27. 22:10
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Napi tanulság: az ember ne legyen egy paraszt a többi közlekedővel mert sohasem tudhatja hogy mikor akad emberére.
nov. 27. 22:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld ez az usában történik valamelyikről most kék fény adás lenne. Nem értek egyet az erőszakkal, főleg nem mások tulajdonában kártevésben. Tudom miért mennyit kell dolgozni. Az tuti hogy ilyen vitákat nem így kell megoldani.
nov. 27. 22:25
 4/24 anonim válasza:
70%
1-2 futár ön és kötveszélyes, meg is érdemli,hogy irányba állítsák.
nov. 27. 22:40
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

4. Ha rendelsz pizzát, 30 percre ígérik, 23 oercnél nem vagy már ideges, türelmetlen?

Nem védem őket, de széthajtják őket teljesen.

nov. 27. 23:46
 6/24 anonim ***** válasza:
39%

Pajti, a dolog nem ott kezdődhetett, hogy a futár...

Nyilván okkal tette, volt előzménye. A bringást mindenki szidja, de eljèlesztő az autósok viselkedése velük szemben.

nov. 27. 23:48
 7/24 anonim ***** válasza:
84%
Senki ne higgyen a leírásnak, a sztori szándékosan el van ferdítve! A videóban hallható pontosan mi történt! Kétszer elcsapta a futárt a csávó, utána ütött az rá a motorháztetőre, hogy álljon már meg! Hát az eszem megáll, hogy még ezek után a futárt hibáztatja valaki.
nov. 28. 00:39
 8/24 anonim válasza:
100%
#5 Ez egyáltalán nem ok arra, hogy másokat veszélyeztessen.
nov. 28. 07:19
 9/24 A kérdező kommentje:

Egy futár megállt a IX. kerületi Tűzoltó utcában, a mögötte haladó Mercedes sofőrje rádudált. A futár kiszállt, hogy ,,megbeszélje” a dolgot, közben rácsapott a Mercédesz szélvédőjére. A sofőr ekkor teljes gázzal elgázolta.

Ez van a cikkben, meg a videón is ez látszik, azért a futárnak sem szabad mindent elhinni, szerintem egyik sem szent, a Merci sofőrje remélem megízleli a börtön kosztot ettől függetlenül.

nov. 28. 09:50
 10/24 anonim ***** válasza:
71%
Akkor nézd meg a videót és hangot is adj rá.
nov. 28. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!