Mit szóltok ahhoz az autós balhéhoz, ami a 9. Kerületben történt? Hogy elgázolták és megráncigálták a futárt?
Link: [link]
Kezdetben úgy voltam vele, hogy a sofőrt csukják le legalább 8-10 évre, mert ez simán elmenne emberölési kísérletnek is, de a futár is tahó volt, megáll az út közepén, aztán 2x rácsap a másik kocsi szélvédőjére?
Nem ütöttem volna olyan durván el mint ez a sofőr hasonló helyzetben, de lehet, hogy annyira neki mentem volna, hogy fellökjem vagy valami.
Értem, mire gondolsz.
Én erre azt mondom: azt a kiadós verést megérdemelte, viszont azt nem, hogy elüssék.
4. Ha rendelsz pizzát, 30 percre ígérik, 23 oercnél nem vagy már ideges, türelmetlen?
Nem védem őket, de széthajtják őket teljesen.
Pajti, a dolog nem ott kezdődhetett, hogy a futár...
Nyilván okkal tette, volt előzménye. A bringást mindenki szidja, de eljèlesztő az autósok viselkedése velük szemben.
Egy futár megállt a IX. kerületi Tűzoltó utcában, a mögötte haladó Mercedes sofőrje rádudált. A futár kiszállt, hogy ,,megbeszélje” a dolgot, közben rácsapott a Mercédesz szélvédőjére. A sofőr ekkor teljes gázzal elgázolta.
Ez van a cikkben, meg a videón is ez látszik, azért a futárnak sem szabad mindent elhinni, szerintem egyik sem szent, a Merci sofőrje remélem megízleli a börtön kosztot ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!