Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaz szerintetek, hogy az...

Igaz szerintetek, hogy az autósok manapság jobban átengedik a gyalogosokat, mint 15-20 éve?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban a 2000-es években, 2010-es évek elején arra emlékszem, hogy sokszor kellett a szüleimnek félreugrania, félrerántania engem, mert az egyik megálló autót kikerülte jobbról, vagy balról nagy sebességgel egy másik. Valamint nem volt ritka, hogy zebrán jó pár autó elment, mire az egyik átengedett minket. Manapság pedig sokszor az első autó is átenged, de a harmadik legkésőbb igen. Jól látom, vagy tényleg igaz ez a pozitív tendencia?
nov. 2. 20:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%
És még mindig, és még mindig úgy gondolják, hogy ők tudják jobban, nem az egyetem tanszékvezetője...
nov. 4. 10:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
15 éve is pont ugyanezt mondtuk, szóval vagy nagyon másak az emlékek, vagy csak a már alapból meglévő tendencia javult. Szerintem amúgy most egy picit rosszabb, mert 10-15 éve abszolút érződött, hogy aki a 21. században szerezte a jogsiját, az jobban figyelt, most meg a fiatalok között is annyi a telefonozó hülye, hogy nem adnak elsőbbséget.
nov. 5. 14:28
 23/24 anonim ***** válasza:
15%
#21 Igen tudom, ha a mondanivalónk mögé odaírjuk, hogy "egyetem tanszékvezetője mondta" akkor rögtön hiteles lesz még akkor is, ha nem igaz.
nov. 5. 15:51
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem észre, hogy könnyebben átengednek, mint 10-15 éve. Viszont ezalatt az idő alatt nem lettem fiatalabb. Lehet, hogy ez a koromnak (is) szól?
nov. 6. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!