Ki, hány órával tett sikeres forgalmi vizsgát az elmúlt néhány év alatt?
Figyelt kérdés
50 óránál járok. Az első 6-ot másik oktatónál töltöttem, akinek olyan stílusa volt, hogy már attól is ideges voltam, ha beültem az autóba.
A mostani oktatóm nagyon jó fej, jól tanít, mégsem érzi sem ő sem én úgy hogy biztosra tudnék magabiztosan önállóan közlekedni, így vizsgát sem beszéltünk még. A problémák inkább a bizonytalanságommal vannak. Parkolás, szabályok rendben vannak. Kissé félek, mi lesz így hiszen ez már az 50. Óra és nem gondolom magam egy buta embernek, mégsem megy könnyen a dolog.
okt. 25. 15:16
1/5 anonim válasza:
Nekem az 50. órán volt a vizsga. Ne idegeskedj ez miatt hogy hányadik óránál tartasz, majd sikerülni fog. Menj annyi órát ameddig úgy nem érzed hogy magabiztosan közlekedsz.
3/5 anonim válasza:
2018-ban 38-40 óra körül másodjára lett meg a forgalmi vizsga.
5/5 anonim válasza:
Akkor menj vizsgázni amikor úgy érzed menni fog, ha ez 60 vagy 70 óra akkor annyi. Mindenkinek más a tanulás gyorsasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!