Miskolcon mennyire lehet necces , elsőre sikeres B-s forgalmi vizsgát tenni?
Elég sok sztorit hallotam 1,5-1 éven belül vizsgázottaktol,és senki nem ment át elsőre a hat emberböl.
Szóval aki mostanában vizsgázott igaz lehet,hogy túl szigorúak és még néha direkt is akarnak csőbe húzni,vagy alaptalan a dolog??😁
Bizonyára olyanoktól hallottad ezt a "statisztikát" akiknek nem sikerül, hiszen általában az óbégat akinek a háza ég.
Akiknek sikerült a vizsga, azok örülnek és nem reklamálnak.
Én két éve vizsgáztam Miskolcon. Eléggé meg lettem sz*patva, mire meglett.
Nyilván sok tényezőtől függ (milyen a vizsgabiztos, mennyire vagy felkészült, vizsgadrukkos, adott forgalmi helyzetek, stb.).
Bővebben mesélsz? 😁
4-es vagyok
Nulláról kezdtem az egészet, és sikerült egy olyan oktatót kifognom, aki nem igazán volt a helyzet magaslatán. Csak a vizsgaútvonalakat akarta velem bemagoltatni, halálra frusztrált vele, hogy jegyezzem meg a város összes harmincas tábláját, hol vannak, meg ilyen f*szságok. Harmadik bukás után oktatót váltottam, akkor jöttem rá, hogy az előzőnél kb. semmit nem tanultam. Az autót kezelni, térképet magolni igen, de közlekedni végképp nem.
A negyedik vizsga csodálatos volt... párhuzamos parkolás előre menetben. Elég sokat keringtem, mire találtam megfelelő helyet. Ebből az első rokkant parkoló volt, onnan akartam korrigálással hátra tolatni a kiszemelt helyre. Erre valami gyökér beállt mögém, ott ragadtam a roki parkolóban és megbuktattak. Ötödjére lett meg, mire már kész idegroncs voltam.
Szerencsére ez már a múlté, 2 éve vezetek napi szinten, és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!