Mennyire szabályos ha valaki csak 15-20 percet vezet forgalmi vizsga alatt mégis sikeres vizsgát tesz?
Jószívű vizsgáztatója volt.
Ez az életben bármilyen vizsgán megeshet. De az ellenkezője is.
"Oké de akkor engem milyen jogon buktattak meg...nekem egyszer sem mondtak ilyet mégis 2x megbuktattak 45 percnél."
Te nem feküdtél le sem a vizsgáztatóval, sem az oktatóval, és még csak le sem fizetted egyiket sem.
Üdv Magyarországon!
Nézd én a következőkért buktam meg anno:
Gyorshajtás, jó ez tényleg jogos volt, de ha ez nincs akkor is megvágnak
Ilyeneket behúztak a lapon, hogy:
Néz, de nem lát ?!?
Nem néz eleget a tükörbe ?!?
Ezek szerinted mennyire valós hibák, vagy egyáltalán, hogy lehet ezt így monitorozni?!?
Érdekes módon a második vizsgám tökéletesen sikeres lett, csak "motiválni" kellett az oktatót...
Pofára megy az értékelés és hát nagyon sok simp vizsgabiztos van.
A fiatal nő rokonaimat is elsőre átengedték, úgy hogy borzalmasan vezettek és utána évekig nem is mertek egyedül vezetni.
Na, megint itt van a hisztis kérdező aki nem tudott levizsgázni és természetesen nem ő a hibás. Már a másik kérdésednél biztos voltam benne, hogy ki fogod írni ezt a kérdést is.
Téged olyan jogon büntettek meg, hogy 40-el tötyögtél végig a vizsgán ami már a másik kérdésben is le volt írva, hogy egyértelmű bukást jelent.
Tanulj meg vezetni, ennyi a történet.
Amúgy elmondom ilyen esetekben mi szokott lenni.
A vizsgabiztos általában nem vadidegen ember, ismerik egymást az oktatóval. Ilyen formában megesik, hogy az oktató lesz az aki dönt.
Haverom oktató, apja autósiskolát vezet. A vizsgabiztosok ismerik, tisztelik.
Ha ő azt mondta, hogy ez a tanuló tud vezetni, akkor a vizsgabiztos nem szőrözött vele, letudták gyorsan és átengedte. Mert bízott az oktatóban.
Ha nem mondott ilyet, az azt jelentette, hogy vannak még a tanulónak hiányosságai. Ilyen esetben a vizsgabiztos is "szigorúbb" volt.
Saját oktatóm is ugyanezt mondta, pedig semmi közük egymáshoz.
Ez valahol egy érthető dolog. Az oktató az, aki 30-50 órákat eltölt a tanulóval. Ő maga látja, hogy a tanuló hogy fejlődik, képes-e a továbbiakban önállóan tovább tanulni az utakon.
Másik oldalról meg a vizsgabiztosok sem hülyék. Sokévnyi tapasztalatuk van, simán képesek megállapítani, hogy milyen szinten tud vezetni a tanuló.
Én még átlag sofőrként évi 20 ezer km-el is első pár percben le tudom vonni a következtetéseket, hogy milyen a sofőr aki mellett ülök.
De nyilván egyszerűbb azt gondolni, hogy mindenki lefizeti a vizsgabiztost, meg minden nő "szopik" a jogosítványért. Csakhogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!