Hány óra vezetés után tettetek sikeres forgalmi vizsgát?
Közel 80 óránál járok, de nincs olyan alkalom, hogy ne hibáznék (nem veszek észre egy táblát, későn teszem ki az irányjelzőt, lassabban reagálok néha dolgokra). Így a vizsga fel sem merült. Az autót egyébként rendben kezelem, tehát csak fenti hibáimon nem tudom túl tenni magam. Ennyi óra után már nem szeretném feladni.
Mentségemre szóljon, hogy gyerek és munka mellett próbálok érvényesülni, tehát ha tetszik, ha nem sajnos mindig már fáradtan tudok menni az órákra. Teljesen kezdő vagyok, korábban sosem vezettem.
Van esetleg valakinek bármi tippje ami segíthet? Nem stresszelek, csak egyszerűen teljesen kimerült vagyok és kicsit reményt vesztett.
35 óra után.
Hétvégi vezetés nem jöhet szóba az oktatóval (akár felárért)? Persze ha hétfőtől-péntekig dolgozol. A gyereknek meg gondolom van apja is, aki tud vigyázni rá 2-3 órát. Neked is kell "saját idő".
31 gyakorlat, 32. a vizsga volt.
Fejben kell magad összeszedni, nincs rá semmilyen "okosság" vagy praktika. Azt hiszem talán a 22. óra volt amikor még engem is a tükörhasználat miatt szólt meg az oktató, bár amúgy nem a használattal volt baj, hanem hogy nem elég látványosan használtam, vizsgabiztos nem vette volna észre, hogy valójában használtam. Én is szenvedtem vele, aztán már így 20+ óránál nagyon zavart, következő alkalomra mielőtt elindultam, leültem a saját gondolataimmal, szugeráltam magam egy kicsit, 5 perc után felálltam, elmentem vezetni, onnantól nem volt semmi gond.
Persze ez nekem működik, másnak nem biztos. Mind mások vagyunk. Neked kell tudni, hogy számodra mi a megoldás, számodra mi működik.
30+2, de ebben a rutinpályázás is benne volt. Debrecen, 2000.
A +2 a vizsga napján egy extra kör volt, amikor végiggurultunk a vizsgaútvonalon.
0, a forgalmi vizsgán vezettem először forgalomban
így volt a leggyorsabb, legolcsóbb
Ha a jövőben valaki olvasná a kérdést és érdekelné az eredmény:
Végül 110 órával, első alkalommal átmentem (boríték nélkül).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!