Volt aki a kresz lejárata előtt tett sikeres forgalmi vizsgát?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam időben elkezdni a vezetést több okból kifolyólag viszont mostmár teljesen jól megy csak nagyon izgulós vagyok..holnap lesz a harmadik és egyben utolsó vizsgám ha nem sikerül mindent veszítek! Volt valaki hasonló helyzetben?aug. 6. 17:43
1/4 anonim válasza:
Igen, nekem nem járt le. Novemberben vizsgáztam Kreszből. Utána várnom is kellett, hogy betöltsem a 17-et. Ez január elején megtörtént. Március elején sikeres forgalmi vizsgát tettem.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát bocs ha nem fogalmaztam egyértelműen..de akkor konkrétat mondok 13-án lejár a 2 évem..szóval holnap van az utolsó esélyem, remélem így érthetőbb..
aug. 6. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!