Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Támogatnál ilyen korlátozást...

Támogatnál ilyen korlátozást a kezdő autóvezetőkre?

Figyelt kérdés
A jogosítvány megszerzése után 3 évig nem vezethet 100 lóerőnél erősebb autót. Az első fél évben csak egy tapasztalt autóvezető társaságban vezethet, az számít tapasztaltnak akinek már több mint 3 éves a jogsija.
okt. 7. 20:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
48%
19: Ez marhaság. Láttam én már olyat, hogy egy autókölcsönző már a megnyitásától kezdve alkalmazta a "legalább 2 éves jogositvány"-szabályt. Tehát nem voltak előzményeik, amikre hivatkozhattak volna.
okt. 11. 07:33
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
#30 Nem arról van szó, hogy a rutinosnak szabad, nyilván senkinek sem szabad. Csak arra akartam utalni, hogy a veszélyesség szempontjából nem mindegy, hogy hol és hogyan történik egy szabálysértés. Ami igazán kockázatos, azt egy rutinos el sem fogja követni (persze kivételes idióták a rutinosak között is vannak). Egy kezdő vagány meg jó eséllyel fel sem ismeri a kockázatot.
okt. 11. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!