Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt közlekedést irányító lámpa?

Volt közlekedést irányító lámpa?

Figyelt kérdés

Először:Nagyon sajnálom a balesetet szenvedő Sallai Nórát és szintén arra kérek mindenkit, hogy imádkozzunk egészségükért!

Másodszor:Biztosan sokkal gyorsabban érkezett az őket "eltaláló" autó ez sem vitás és hibásak!

Harmadszor:Azt kérdezném, hogy jól láttam a felvételen, hogy zöld jelzése volt a gyors autónak, vagy a videón rosszul láttam?

okt. 3. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Ott voltam. Láttam

A belső sávban az autós villogott, hogy menjen. A külső üres votl.

A patkány 50 helyett 130-cal közlekedett, folyamatosan szlalomozva.

Szó sem volt ilyem kanyarodásról. Sőt! Félig be us gurult, csak nem a vizsgán elvárt derékszögben kanyarodott, hanem kicsit levágta. Kb. tíz autódból kilenc is így tesz.

okt. 4. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

A dupla sebesség már simán megtévesztőnek minősül.

A magyar bíróságok jellemzően nem szoktak elmarasztalni olyan szabálysértőket, akik azért sértettek szabályt, mert a másik fél szabálysértése miatt nem vehették észre, hogy ott nekik ilyen kötelezettségük van.

okt. 5. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Miért csak bulvár cikkeket találok erről a balesetről? Hol lehet megtekinteni az emlegetett videót?
okt. 7. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:

13

Pl. itt a cikk alatt van egy híradórészlet:

[link]

okt. 7. 07:21
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Hát akkor nem tudom ti mit néztetek, de ezen a videón tökéletes ellentéte van annak, amit itt korábban állított valaki, hogy látta...

Nincs belső sáv, nem villogott senki. Gyorshajtás egyértelmű, szlalomozást én nem látok. Félig kanyarodott be? Én azt látom, hogy teljesen kiment. Ő is el akarta kerülni az ütközést. Nem vágta le a kanyart.

okt. 7. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
15. Én a Dózsáról irottakat cáfoltam.
okt. 7. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
A 10. válaszban olvasható, hogy a harmadrenfű vádlott 20 méterrűl kezdtett kanyarodni. Arra reagáltam.
okt. 7. 19:22
 18/18 eddiboy ***** válasza:
okt. 15. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!