Keskeny úttesten vezettem és inkább a felezővonal felé tartottam, de nem sokkal, bőven volt hely. Aztán ketten is dudáltak.
(Egyszer mentem már le hasonló úttesten a padkára és többet nem akarom átélni, ezért is haladok kicsit bentebb.)
szept. 24. 15:31
1/9 anonim válasza:
Hát, ha ketten is dudáltak, akkor annak valami oka csak kellett, hogy legyen. Vagy kacsáztál, vagy bizonytalanul vezetted az autót, vagy átlógtál...
Én is jobban szeretek a felező vonal felé igazodni, mint az út széle felé, de sose dudáltak még ezért.
szept. 24. 15:33
2/9 anonim válasza:
Ezek szerint igen, de ebből mi biztos nem fogjuk tudni eldönteni.
szept. 24. 15:46
3/9 anonim válasza:
Mindenesetre ilyenkor lassítani kell, nem a szembejövőt ijesztgetni.
szept. 24. 15:47
4/9 anonim válasza:
Valamit csak szarul csináltál, ha ledudáltak. Én is dudáltam már rá arra, aki gyanúsan közel jött a vonalhoz, mert ott egy pillanat és baleset van.
szept. 24. 16:11
5/9 anonim válasza:
Ha balesetveszélyt vagy előzési szándékot jeleztek a dudával, akkor jogos volt.
szept. 24. 16:35
6/9 anonim válasza:
Túlságosan átlógtál valószínűleg. Oktatód nem mondta el hol kell közlekedni? Ha lemész az útról, akkor elég nagy hiányosságaid vannak. Vegyél még pár órát oktatónál mielőtt súlyos balesetet okozol.
szept. 24. 18:31
7/9 anonim válasza:
Nézz el távolra a horizonton, ne az orrod elé, és akkor az út jobb szélén is menni fog a sávtartás. Nem kell megszámolni a kerekekkel a kátyúkat, de ha keskeny az út és a felezőhöz tartasz, akkor másokat tolsz le igazából, főleg, ha saját elmondásod szerint is bizonytalan vagy. Ha egy valaki dudál, az bármi lehet, de ha ketten, akkor valószínűleg veled van a gond, a hülye bunkók sűrűsége azért nem ilyen nagy. Persze az is lehet, hogy csak a világításodat felejtetted el felkapcsolni, de szerintem ha már kiírtad ezt a kérdést, te is nagyon jól tudod, miért dudáltak.
szept. 24. 18:49
8/9 anonim válasza:
Ha volt felfestve szaggatott vonal akkor annyira keskeny nem lehetett, mint amin anno én jártam 5 éven keresztül. Na az tényleg olyan volt, hogy ha jöttek szemből vissza kellett lassítani 30-ra és levinni az útról az autót mert nem fértél el másképp.
El tudom képzelni nagyjából az általad vázolt útszakasz szélességét. Nem lett volna szabad, hogy problémát okozzon a sávod közepén maradni. De ha bizonytalan vagy akkor nem szégyen lassabban menni.
szept. 24. 22:50
9/9 anonim válasza:
Sok helyen olyan trágya állapotban van az út széle, hogy ha szorosan jobbra tartanék, akkor hetente járhatnék futómű javításra. Szóval szerintem logikus, hogy ha nem muszáj, akkor az ember nem küldi szét a futóművet csak azért hogy minden áron jobbra tartson a sávon belül. De nyilván figyelni kell a tükröket, hogy jönnek-e mögötted és akarnak-e előzni. Előzési szándékot lakott területen kívül hangjelzéssel is lehet jelezni. Szóval ha előzni akartak, akkor teljesen jogosan dudáltak, hiszen nem tudhatták, hogy észrevetted-e őket. Nem kell ezen megsértődni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!