Miért dudált le a buszsofőr, miután megálltam a STOP táblánál?
A stoptábla itt most lényegtelen: meg kellett állnia elsőbbséget adnia.
Hogy az eredeti kérdést is megválaszoljam: mert hülye.
Ha volt sisakkamerád és van rengeteg időd, akkor elkezdhetsz e-mailt írni, de szerintem nem éri meg.
Engem egyszer azért dudáltak le, mert miután lekanyarodtam az útról, a következő lehetőségnél nem a benzinkútra mentem. Ne kérdezd, hogy ezeknek mi jár a fejében.
vagy lehet, balra akartál kanyarodni, de nem soroltál be belra, ő meg elfért volna melletted, ha a szabályoknak megfelelően így teszel.
meg persze simán lehet, hogy tényleg f.szfej volt a sofőr. de abból sosincs fejlődés, ha az ember csak rávágja önkritika nélkül, hogy a másik a hülye, úgyhogy érdemes végigvennünk azokat az eshetőségeket is, hogy esetleg te csináltál valamit rosszul.
Hátul működött a lámpád? Lehet, hogy pont középtájékon álltál, amivel akadályoztad a busz tovahaladását - bár tény, hogy meg kellett helyesen állnod -, de a buszos úgy gondolhatta, hogy ő gyorsabban átment volna, mint te - vagy mert pl.: valaki kiengedi őt -, így az ő fedezésével te is átmehettél volna.
De ez csak teória.
"Én még életemben nem láttam kerékpárost stop táblánál megállni."
Akkor sem ha konkrétan mondjuk valóban meg lehet állnia ha nem akar egy kamion alatt végezni?
Van amit el kell engedni.
Például a jeges lejtőn feléd haladó 20 tonnás kamiont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!