Miért lehet valaki 21 évesen nemzetközi kamionos meg buszsofőr ha 24 évesen lehet csak A jogsija?
Az az oka, hogy a motor jogosítvány könnyebben elérhető bárki számára és komoly gondokat okozhat másban is egy felelőtlen ember.
A C/D kategória PÁV vizsgálatot igényel és ráadásul nagyon nehezen is elérhető mert rengeteget kell rá költeni, ráadásul az orvosi vizsgálat is komplexebb. Ottan a pszichológiailag alkalmatlanok kihullanak.
Felvesznek egyébként 25 év alatt is, az más kérdés ha van előtted tapasztaltabb aki ugyanannyiért elvállalja ugyanazt a munkát akkor inkább őt alkalmazza majd a cég.
#1 oké, nekem +4.5 dioptriám van és megadták, páv2-m van és iránytévesztő vagyok meg diszkalkuliás/diszgráfiás korlátlanra kaptam úgy, hogy akkor éppen ilyen szorongós depis állapotban voltam. Tényleg komoly :D max. 2 év múlva nem adják meg az orvosit, de 2 évig még buszozok. ( azért buszozok mert ha nem megszokott úton mennék és gps beszélne "jobbra" helyett "balra" mennék az esetek jelentős százalékában.
Ám itt szerintem az lehet, higy busszal pl. én nem tudok 70-nél jobban menni, nem megy az IK 415 jobban asszem a nyergesek meg 90-nél vannak korlátozva a nagymoci meg 290-et is tud, és az fiatalon elég kecsegtető.
#7 Mindegy, itt a pszichológiailag alkalmatlan embert nem kifejezetten rád értettem. Az ilyen jogosítványokat komoly megélhetési szándékkal szerzik az emberek, míg a motoros jogsit kikapcsolódásra, szórakozásra.
Van egy komoly különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!