Ez igy nem oké, szerintetek? (buszsofőr)
Annyira utalom mikor felszallok egy buszra es a sofőr keptelen 5 masodpercet varni hogy leuljek. Megnyomja a gazt mint az allat es kapaszkodjon aki tud, ahova, a gyengék meg hulljanak.
A fő lenyeg amiert írok hogy balszerencsémre egy ilyen cselezés miatt ugy megfejeltem a fémcsovet hogy pukli nőtt ra es epp hogy nem szakadt fel.
Tavkozlekedesrol van szó.
Hány éves vagy...??
A buszsofőrnek tartania kell a MENETRENDET! NIncs arra idő, hogy mindenkit egyesével végignézzen, hogy ugyan leült-e már....
"5 masodpercet varni hogy leuljek"
Ja, aztán a stewardess meg hozza a whiskydet.
A buszsofőrrel semmi gond. A fejed túl sérülékeny.
Vásárolj egy autót és alkalmazz egy nyugdíjas, lassú mozgású sofőrt.
Picit paran elvannak itt tevedve,
- vannak buszok amin nem szabad allni menet kozben.
-"nincs arra idő hogy mindenkit vegignezzen ül e" igen mert itt masodperc pontos tomegkozlekedes van, ahol ha 59-rol 00-ra üt a masodperc akkor let's go a padlogaz.
"kivan irva kapaszkodj"
Köszönöm, legkozelebb alkalmazom ezt a teknikát mikor az ulohely felé haladok, es elolvasom hogy kapaszkodjak ettől megmerevedek es a testem alkalmaszkodni fog a busz mozgasdinamikájához.
"ugy megfejeltem a fémcsovet hogy pukli nőtt ra"
És adjon a sofőr puszit a csőre, vagy mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!