Ez igy nem oké, szerintetek? (buszsofőr)
Annyira utalom mikor felszallok egy buszra es a sofőr keptelen 5 masodpercet varni hogy leuljek. Megnyomja a gazt mint az allat es kapaszkodjon aki tud, ahova, a gyengék meg hulljanak.
A fő lenyeg amiert írok hogy balszerencsémre egy ilyen cselezés miatt ugy megfejeltem a fémcsovet hogy pukli nőtt ra es epp hogy nem szakadt fel.
Tavkozlekedesrol van szó.
azt tudtad, higy ha van èrvènyes menetjegyed, bèrleted, biztosítva vagy. Tehát jelzed hogy megsèrültèl, rebdőr hívása, látlalat, ès a bkk fizet... ha tènyleg így volt.
(velem nem törtènt ilyen, a biztosítás az tuti, a többit majd a nállam okosabb emberek leírják)
Még annyi jutott eszembe, én már többször is hozzászóltam, hogy
a busz az egy szolgáltatás, amiért fizettél, amit megvettél
tehát pl egy taxis is szokott lenni tekintettel az utasaira, a busz ugyanaz kb, csak több utassal.
remélem,jót írtam.
Èn is annak a hìve vagyok, hogy figyeljen az utasokra, amennyire csak lehet.
DE sokszor nem könnyìtik meg a dolgot, rohan, az utolsó pillanatban felugrik, ám az ott lèvő üres ülès nem tetszik neki. Neeeem, ő mar kinèzte a busz vègèben lèvőt , ès kapaszkodas nèlkül nekilát átverekedni magát az egèszen, hovy a tökèletes ülőhely boldog tulajdonosa lehessen :)
Erre már nincs idő sehol sem
Summázva:
Ha 30 utasból 5-8-10 elesik odaveri magát, megrándul a kapszkodó keze akkor asofőrt felelősségre vonják.
Ha ugyan abból a 30 utasból 1(!) fejeli meg a fémcsövet, akkor valószínű egyedül ő a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!