Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Németországban lekapott egy...

Németországban lekapott egy traffipax, de nem jött levél mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Hónap végén költözök haza Magyarországra és már 1 hónapja várom a levelet. Voltam bent az illetékes hatóságnál, ahol azt mondták nem tudnak mit kezdeni amíg nem kapok levelet..vicc..mi lesz, ha hazaköltözök és akkor jön levél mikor már rég nem lakok itt? Én már nem tudok ez ügyben mit tenni. Esetleg, ha kijelentkezek az országból a rathausnál meg tudom mondani, hogy várok egy levelet és az otthoni címemre küldjék?

szept. 9. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem koppra, de ott sem minden egyes km/h egy külön büntetés, hanem intervallumra megy tól-ig, mint bárhol máshol. 100-as táblánál autópályán kapott le 118-cal anno, akkor kellett 45 eurót fizetnem a mivel nem belföldi (osztrak) volt az autó, ha kell szivesen lefotozóm, még talán írja is, hogy ezert dragább.
szept. 10. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:

közben megtaláltam a neten is:

"Geschwindigkeitsüberschreitung auf einer Autobahn

bis 20 km/h, Autobahn (130 km/h-Limit) (§ 20 Abs 2)

Organmandat: 30 Euro

Anonymverfügung: 45 Euro"

[link]

szept. 10. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 Wow, köszi az infót. Nem hallottam még ilyen sovinizmusról, hogy ha nem belföldi a rendszám, akkor többe fáj a gyorshajtás. De hát sógoréktól meg a fritzektől mit várunk. A nyelv elvileg szorosan összefügg a gondolkodásmóddal, ne is várjunk többet olyantól, akinek német az anyanyelve.
szept. 10. 16:26
 14/15 anonim ***** válasza:
én se tudtam, csak amikor kijött a büntetés. 50%-kal több, mint az osztráknak ugyanaz...jó, a 45 euro se vágott földhöz, csak hát azért érdekes...
szept. 10. 17:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Közben megkaptam a bírságot szerencsére még időben. Szóval most már megnyugodtam. Természetesen azért be fogok menni a Deutsche Posthoz és az összes levelem át fogom irányítani magyar lakcímemre,mivel ki tudja nem e jön más jellegű levelem.
szept. 19. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!