Örülnél neki, ha lenne olyan technológia, ami közúton állandóan vizsgálja a jármű sebességét és amint átlépi az adott területen lévő megengedett sebességet egyből büntetést ró ki?
Például? Küldi egyből a csekket a tulajnak? Nekem ez új.
2#
Az miért jó, hogy átlagsebességet mérnek?
Amúgy abban igazad van, hogy lehetne akár 160 a max sebesség a belső sávban.
Egyrészt Isten szabad akaratot adott, ezzel azért élnék :)
Másrészt azt a több, mint 25 milliárdot milyen adóval pótolnád?
Múltkorában tönkrement az ABS jeladóm és konstans 90-nél a sebességjel 85 és 150 között ugrált.
Szép is lenne, ha szabályosan közlekedve az autó küldene nekem egy 300 ezres csekket, csak mert elromlott benne egy 5000 forintos jeladó...
Miért kell minden napra tartogatni egy ilyen agyatlan világmegváltó ötletet? Nem! Nem értesz hozzá, nem ismered a dolgok működését, szóval ne gondold már azt, hogy majd a te ötleted fog megoldani minden bajt.
#8: Az a sebesség jeladó lehet. Ilyenem nekem is volt már. 20m-en felgyorsítottam 220-ra és meg is álltam. A fizika csodája volt :)
Mondjuk a kérdésben GPS alapról van szó. Nos, az meg nem működik pl mélygarázsban. Úgyhogy ott lenne a száguldozás. Meg alagútban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!