Jogosítvány nélküli vezetés következménye?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 16 éves vagyok, szeptemberben szeretném elkezdeni az A1-es és a B kategóriára szóló jogosítványok letételét. Tisztában vagyok vele, hogy hibát követtem el, és hogy törvényt szegtem de biztos vagyok benne, hogy aki gyerekkora óta motorozik, megérti, hogy jogosítvány nélkül mentem egy 125 ccm-is motorral. Nem szokásom fő utakon járni, de most sajnos kimentem és megállítottak. Édesapám nevén van a motor, elkérték a telefonszámainkat, és azt mondták holnap be kell fáradnunk a legközelebbi rendőrségre és "kihallgatnak". Annyi lenne a kérdésem, hogy mire számíthatok büntetési szempontból(eltiltanak-e a jogosítványok letételétől, pénzbüntetés?), és ugye édesapámat nem fogja büntetés érni, neki a jogosítvány munkaeszköz.2024. júl. 10. 15:47
11/12 anonim válasza:
Na és miért emelted ki, mi történt azóta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!