Bunkóság és szabálytalan főúton 60-al menni mindenféle ok nélkül?
Figyelt kérdés
júl. 6. 20:22
13/23 anonim válasza:
Ok nélkül bunkóság. Ha van okod, akkor néha állj félre és engedd el az összegyűjtött sort.
14/23 A kérdező kommentje:
Én nem arról beszélek ami nem tud gyorsabban menni. Hanem 2 éves hibátlan Honda pl. és óra szerint 60al megy folyamatosan...
júl. 7. 06:59
15/23 anonim válasza:
A vadi új autó is meghibásodhat. A sofőr is lehet fáradt vagy idős. Nagyon sok ok lehet, ami nem látszik.
16/23 anonim válasza:
Milyen autótok van, hogy nem tudtok egy 60-nal közlekedő autót megelőzni...?
17/23 Mad Max2 válasza:
Aki csak 60 al tud biztonságosan vezetni az ne vezessen!
Általában ilyen tötymörgősen idősebb emebrek szoktak közlekedni akiknek már régen el keleltt volna venni a jogosítványukat.
18/23 anonim válasza:
Dehogy bunkóság, jól teszed.
Szerintem menj inkább 50nel mert akkor egy településre beérve ezzel nem kell foglalkoznod.
A lényeg hogy a tompított fényszóród legyen bekapcsolva így nyár közepén hogy mindenki lássa mekkora hülye vagy.
Várd a váratlant és mindenre legyél felkészülve. Ilyen megfontolt felelősségteljen gépkocsivezetőkre van szükség.
19/23 anonim válasza:
Felgyülemlik a sor mögötte és olyankor tényleg csak a baj van sajna. Egyébként nem tudom észrevettétek e már, de általában akkor szokott beindulni a káosz egy ilyen 60-al tötyögő miatt felgyülemlett sorban amikor megérkezik az UNIX-os. Ő nyitja általában az előzést és utána mindenki megvadul.
20/23 anonim válasza:
Szerintem meg, aki mindenféle "ok nélkül" nem tudja elérni a megengedett sebesség közeli tartományt és úgy haladni normálisan, biztonsággal, az ne menjen ki az utakra.
Nme kötelező vezetni mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!