Aki autópályán minden látható ok nélkül állóra satuzza a kocsiját, az mire gondolhatott?
A minap történt. Háromsávos szakaszon, pont egy lehajtó mellett történt. Mindhárom sáv telített, s csodás módon kívülről befelé mindhárom gyorsabb is volt, mint a szélsők.
(Van, amikor úgy van tele a pálya, hogy a legbelsőben is kb. ugyanannyival mennek, mint a szélén. Na ez itt most nem ilyen volt.)
Én a legbelsőben szintén előztem. Egyszer csak az előttem haladó, s tőle jobbra lévő lesatuzik, de állati keményen.
Előttük nem volt semmiféle esemény, állat, elgurúlt kerék, leeső tárgy stb. Megfelelő követései távolságot tartottak, tartottunk.
Lehet elnézték a kijáratot? Másra nem tudok gondolni. De ha így volt, akkor visszatolatnak? Megfordulnak?
A szemem nem rebbenne, ha az elnézett kijáró miatt satuztak volna. Ilyen megtörténhet, itt a fejlett Nyugaton is.
Aztán tolat vissza, nem is egyszer láttam ilyet.
A német megáll a felhajtó ELEJÉN a 'macisajtnál' és ott figyel, lehet - e menni?
Végighajt 50 - nel a gyorsítósávon és fékez...
Fékez az emelkedőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!