Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Számítsak csekkre?

Számítsak csekkre?

Figyelt kérdés

Ma reggel sajnos elaludtam, és késésben voltam és mivel 6 körül nincsenek még autók szinte, az átlagnál gyorsabban át tudtam menni a városon. A helsinki úton (BP) lévő felüljárón kicsit nehezebb volt a lábam a kelleténél és belenyaltam a 120ba (aki nem tudja, lakott terület). Tudomásom szerint a felüljáró környékén pont van egy térfigyelő kamera. Nem veszélyeztettem senkit, csupán siettem melóba, nem kérek ekézést. Számítsak csekkre? Vagy ha nincs baleset, akkor nem elemzik ennyire ezeket?

Ugye nemrég mikor volt az árpád hídi sztori, ott is megállapították, hogy 130-cal mentek kb és nyilvánosságra hoztak térfigyelő kamera felvételeket, gondolom a sebességet azokból állapították meg.

Köszönöm előre is, szép hétvégét azoknak, akik nem dolgoznak:)

2024. jún. 23. 06:49
1 2
 11/11 bazaltkaroly ***** válasza:
#10 Csak kifejtjük a véleményünket az eszetlen száguldozása miatt. Afféle virtuális tacsli, hogy észhez térjen.
2024. júl. 1. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!