Is-is. Az egész közlekedés veszélyes üzem. A motoros balesetek legnagyobb többségében vagy azért következik be mert a motoros állatkodik vagy azért amiért a másik közlekedő pl autós figyelmetlen.
jan. 9. 19:46
2/14 anonim válasza:
Is-is. 97-14 között motoroztam, és régen azért teljesen más volt, kevésbé veszélyes. Nem volt ekkora forgalom, kisebbek voltak az autók (jobban átláttál felettük), míg a mai SUV-ok sok mindent kitakarnak, a mai autók ráadásul erősebbek, gyorsabbak és sokkal agresszívabbak az autóvezetők is.
jan. 9. 20:28
3/14 anonim válasza:
A motorozás önmagában azért is veszélyes, mert két kerék soha nem igazán stabil, könnyü elesni, kicsúszni emiatt, másrészt az összes ütést a motoros kapja, nincs körülötte a kocsiszekrény, ami a nagy részét felfogja.
Ezen kívül sajnos a motorosok jó része megrészegül a száguldástól és elveszti a realitásérzékét, így sokszor kerül balesetveszélyese helyzetbe.
jan. 9. 20:57
4/14 anonim válasza:
Szinte kivétel nélkül mindenki azért kezd motorozni, hogy állatkodjon. Ez a lényege a motorozásnak. Nem pedig az, hogy el tudjon menni a gyerekért az oviba, vagy haza tudja vinni a cuccot nagybevásárláskor, mint ahogy autót ilyesmi okból kezd vezetni sok ember.
Persze, nem minden motoros állatkodik mindig, csak időnként, meg akinek sikerül élve maradni és megöregedni, aztán továbbra is motorozik, akkor a többség lenyugszik 50-60 éves korára. De még ezt se lehet fixre állítani, saját idősebb kollégáim rá a példák.
jan. 10. 05:17
5/14 anonim válasza:
Is-is. Két kerék, úthibák, eső, akármi akkor is veszélyes tud lenni, ha egyedül vagy az úton, mert a technikai kezelés nem mindegy.
jan. 10. 06:55
6/14 anonim válasza:
#4 Ez baromság. Én speciel amióta motorozom, azóta nemmotorozáskor is jobban vigyázok az életemre. Én azért kezdtem el motorozni, mert akartam egy új hobbit, elmentem egy bevezető tréningre, és jó érzés volt, egyből be is iratkoztam, hogy leteszem a korlátlan jogsit.
jan. 10. 10:12
7/14 anonim válasza:
Ez provokatív kérdés lenne?
Persze, hogy önmagában is veszélyes, logikus. Nyilván a többi közlekedő mindenkinek veszélyesebbé teszi, mintha egyedül lenne a utakon, függetlenül a kerekek számától
jan. 10. 21:16
8/14 anonim válasza:
#7 Viszont az tény, hogy már csak azért is veszélyes, mert egy autóban általában van ABS, kipörgésgátló meg légzsák, és amúgy is el sem tudsz vele indulni ha nagyon béna vagy. Motornál viszont ha nagyon béna vagy, még fel sem ültél rá de képes lehetsz magadra borítani. :D
jan. 11. 08:28
9/14 anonim válasza:
Igen.
Magában is, az autósok miatt is.
jan. 15. 09:31
10/14 anonim válasza:
A motorozás önmagában veszélyes a fizika miatt, két kerék mindig kevésbé stabil, mint négy, motoron ha esel, te kapod az ütést, autónál a kocsiszekrény véd, ha ütközöl, lerepülsz a motorról és nekiszállsz valaminek, autóban az öv meg a légzsákok megvédenek ettöl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!