Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Számítsak csekkre?

Számítsak csekkre?

Figyelt kérdés

Ma reggel sajnos elaludtam, és késésben voltam és mivel 6 körül nincsenek még autók szinte, az átlagnál gyorsabban át tudtam menni a városon. A helsinki úton (BP) lévő felüljárón kicsit nehezebb volt a lábam a kelleténél és belenyaltam a 120ba (aki nem tudja, lakott terület). Tudomásom szerint a felüljáró környékén pont van egy térfigyelő kamera. Nem veszélyeztettem senkit, csupán siettem melóba, nem kérek ekézést. Számítsak csekkre? Vagy ha nincs baleset, akkor nem elemzik ennyire ezeket?

Ugye nemrég mikor volt az árpád hídi sztori, ott is megállapították, hogy 130-cal mentek kb és nyilvánosságra hoztak térfigyelő kamera felvételeket, gondolom a sebességet azokból állapították meg.

Köszönöm előre is, szép hétvégét azoknak, akik nem dolgoznak:)

2024. jún. 23. 06:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Remélem jó nagy büntetést fogsz kapni
2024. jún. 23. 07:00
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem baj, ha nem kérsz belőle, de ha nem tudsz uralkodni magadon, akkor ne vezess. Mindenki tudna valami indokot mondani, hogy ő miért nem tart be valamit. Kivetel nélkül mindenki. Az elalvás nem is vészhelyzet.
2024. jún. 23. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

Nem kell számítanod.

Én ugyan nem száguldozok, de egyre kevesebb rendőrt látok az utakon

2024. jún. 23. 08:06
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Ha irányjelzőztél végig és a lámpád be volt kapcsolva akkor el fogják nézni neked ugyanis ezek feloldanak bármilyen szabálytalanságot. Magyarországon ezek a legfontosabbak és csak ezeket kell betartani.
2024. jún. 23. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Hacsak nem orvos vagy és egy életmentő műtétre siettél akkor ez ellen nincs mentség. Egy nap több tízezer alkalommal késnek emberek munkahelyükről, mégse rúgják ki őket. Ha azért kirúgnak mert késel egy kicsit akkor az azt jelenti, hogy könnyen pótolható a munkád, ami azt is feltételezi, hogy ilyen munkát hamar tudsz máshol is keresni.
2024. jún. 23. 09:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem fogsz büntit kapni. Máskor ne csinálj ilyet, vállald a tetteidért a felelősséget, ha késésben vagy inkább késs el, mint hogy így veszélyeztetsz másokat.
2024. jún. 23. 12:43
 7/11 bazaltkaroly ***** válasza:
22%

Alapvetően megnyugtatnálak, hogy általában csak akkor nézik a kamerát, amikor baleset van, de a pökhendi stílusod miatt, remélem pont rá fognak nézni.

Amúgy elnézném, ha 60-65-el mentél volna az üres úton, de 120 az már túlzás. Persze nem volt senki, nem veszélyeztettél senkit, de ugyan ezt gondolta a nemrégiben száguldozós sofőr is, aki elé végül, váratlanul kihajtott egy néni.

Inkább járj busszal.

2024. jún. 24. 08:55
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
#7 Ezaz Karcsi bácsi, adjál neki😎
2024. jún. 24. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

" Nem veszélyeztettem senkit, csupán siettem melóba "

Te mindenkit veszélyeztettél, csak mások figyeltek rád!!!

2024. jún. 26. 15:33
 10/11 eddiboy ***** válasza:
69%

Térfigyelő kamera nem mér sebességet, vagy ha mégis, az nem hiteles, az alapján nem büntetnek.

Nem értem, ha valaki feltesz egy eldöntendő egyszerű kérdést, arra miért nem lehet objektíven válaszolni, miért kezd el mindenki moralizálni.

2024. jún. 30. 06:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!