Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire gyakori a rendőri...

Mennyire gyakori a rendőri forgalomirányítás?

Figyelt kérdés
Fél éve vezetek Pesten még nem találkoztam vele.
máj. 27. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ritka (erre aligha van kapacitás), ha pedig van, akkor nem a Kresz jelzéseket használja, mert kb. senki nem tudja.
máj. 27. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Én csak egyszer,egy nagy sportesemény után futottam bele, hogy gyorsítsák a forgalmat.
máj. 27. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Én friss jogsival egyszer találkoztam vele kb. 15 éve. Azóta nem. Ráadásul nem azokat a karjelzéseket használta, mint amit tanítanak, pedig hű, de a fejünkbe verték, hogy ha balra kanyarodsz, külön jelzés van arra, hogy a rendőr előtt vagy a rendőr mögött kell menni. A gyakorlatban meg a rendőr igazából valahogy jelez, amit biztos érteni fogsz, de nem kell ráparázni. Ha meg nem érted, akkor mutatja máshogyan, mosolyog, integet, mutogat, eléri, hogy felfogd, menni kéne vagy megállni.
máj. 27. 10:23
 4/8 bazaltkaroly ***** válasza:
90%
#3 Igen, valahol van egy interjú egy forgalomirányító rendőrrel. Ő is elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy ezt az ember elfelejti az évek során, ezért jeleznek külön.
máj. 27. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
#4 Velem ráb*sztak, 10 éves jogsival csináltam egy A kategóriát, újra elolvastam az egész KRESZ-t (nem az oktatóanyagot, hanem a száraz jogi szöveget!), én mindent tudok. :D
máj. 27. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Közel 20 év és párszázezer km alatt 1-2 alkalommal találkoztam ilyennel
máj. 27. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Évente 5-6 alkalommal. Bp-en elég gyakran kimegy a jelzőlámpa nagy kereszteződésekben ,főleg eső után szinte mindig beázik (hogy a bánatban nem tudnak szigetelni??), avagy baleset van , aztán olyan dugó lesz hogy őrület. Olyankor kimennek a rendőrök vezényelni.
máj. 27. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden évben többször van ilyen a gimnázium előtt és az előírt karjelzéseket használják. Mindenki megérti, ha nem is elsőre, de olyan még nem volt, hogy lecökeveltek volna. A szabványostól eltérő mindenféle integetős mutatványt kontraproduktívnak tartok, mert ahány közlekedő annyiféleképpen kell neki mutogatni és a végén pont emiatt nem érti senki, hogy mi van.
máj. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!