Mennyire gyakori a rendőri forgalomirányítás?
Figyelt kérdés
Fél éve vezetek Pesten még nem találkoztam vele.máj. 27. 10:15
1/8 anonim válasza:
Ritka (erre aligha van kapacitás), ha pedig van, akkor nem a Kresz jelzéseket használja, mert kb. senki nem tudja.
2/8 anonim válasza:
Én csak egyszer,egy nagy sportesemény után futottam bele, hogy gyorsítsák a forgalmat.
3/8 anonim válasza:
Én friss jogsival egyszer találkoztam vele kb. 15 éve. Azóta nem. Ráadásul nem azokat a karjelzéseket használta, mint amit tanítanak, pedig hű, de a fejünkbe verték, hogy ha balra kanyarodsz, külön jelzés van arra, hogy a rendőr előtt vagy a rendőr mögött kell menni. A gyakorlatban meg a rendőr igazából valahogy jelez, amit biztos érteni fogsz, de nem kell ráparázni. Ha meg nem érted, akkor mutatja máshogyan, mosolyog, integet, mutogat, eléri, hogy felfogd, menni kéne vagy megállni.
4/8 bazaltkaroly válasza:
#3 Igen, valahol van egy interjú egy forgalomirányító rendőrrel. Ő is elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy ezt az ember elfelejti az évek során, ezért jeleznek külön.
5/8 anonim válasza:
#4 Velem ráb*sztak, 10 éves jogsival csináltam egy A kategóriát, újra elolvastam az egész KRESZ-t (nem az oktatóanyagot, hanem a száraz jogi szöveget!), én mindent tudok. :D
6/8 anonim válasza:
Közel 20 év és párszázezer km alatt 1-2 alkalommal találkoztam ilyennel
7/8 anonim válasza:
Évente 5-6 alkalommal. Bp-en elég gyakran kimegy a jelzőlámpa nagy kereszteződésekben ,főleg eső után szinte mindig beázik (hogy a bánatban nem tudnak szigetelni??), avagy baleset van , aztán olyan dugó lesz hogy őrület. Olyankor kimennek a rendőrök vezényelni.
8/8 anonim válasza:
Nálunk minden évben többször van ilyen a gimnázium előtt és az előírt karjelzéseket használják. Mindenki megérti, ha nem is elsőre, de olyan még nem volt, hogy lecökeveltek volna. A szabványostól eltérő mindenféle integetős mutatványt kontraproduktívnak tartok, mert ahány közlekedő annyiféleképpen kell neki mutogatni és a végén pont emiatt nem érti senki, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!