Támogatnád-e, hogy 600+ lóerős autót (pl. AMG és hasonlók) ne szerezhessen be akárki Magyarországon?
Figyelt kérdés
Persze a kérdés csak elméleti, ilyen úgysem lesz, de a múlt szombaton történt szalántai baleset, és az azt megelőző száguldozós balesetek után, ez elgondolkodtató.
Ha lenne egy ilyen kezdeményezés, hogy 600+ lóerős autókat, totál civil, tökátlag emberek abszolut ne is vehessenek, vagy nagyon szigorú feltételekhez lenne kötve, pl. tiptop mentális egészség, stb... és ezt, ha a rendőr megállítja, a helyszinen igazolnia is kellene a sofőrnek, hogy jogosult-e 600 lóerős autót vezetni. Támogatnád-e?
2024. máj. 10. 10:55
21/48 anonim válasza:
Inkább külön jogosítvány kelljen a 200 lóerő fölötti autókra, mint Szerbiában.
22/48 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=cvEJHVQIwzI
https://www.youtube.com/watch?v=MELPW1_9Igk&t=130s
Ez is valamiféle kompenzáció lehet. Lehet kocsi nélkül normálisak, de ki tudja, hogy a volán mögött hogy vezetnek...
23/48 anonim válasza:
#20-assal teljesen egyetértek. tőlem mindenki olyan kocsit vesz, meg annyi milliárdért amilyet akar. de menjen a hungaroringre vele és ott játsza a nagy menőt, ne az autópályán más emberek között méregesse a teljesítményét. láttuk a fehér mercedes-es M. Richárd esetét. ő is csak tesztelte biztos a kocsiját...a büntetésről annyit, hogy én a fizetés %-os arányához igazítanám. aki többet keres fizessen is többet.
24/48 anonim válasza:
23. Ezzel az a baj, hogy a gazdaság szereplőit is meg kellene regulázni. Vannak nincstelen milliárdosok, és becsületes szegények.
25/48 anonim válasza:
A törvények, előírások és szabályok betartatásában sosem volt egyenlőség sajnos. Pénz beszél, kutya ugat.
26/48 Koplárovics Béci válasza:
160-nal nem csak egy 600+ lóerős autóval lehet menni. Gyakorlatilag 100 sem kell hozzá...
27/48 anonim válasza:
Ilyen alapon mindent korlátozni lehetne. Tulajdonképpen a PÁV is ebből a célból jött létre, és tudjuk milyen jó dolog és hasznos (nem az). Azért, mert 1000-ből 1 ember nem bír magával, nem gondolom hogy el kéne lehetetleníteni a többi 999-et. Az emelt adóztatásukkal értek egyet, nem a hülyeséggel.
28/48 A kérdező kommentje:
Alapból azt sem értem, miért vesz valaki 600+ lóerős autó? Egy 200 lóerős autó a magyar utakra bőven elég, és szerintem ezzel még sokat is mondtam. Van 200 lovas BMW, meg Audi is, mi az, amit azokkal nem tudsz megcsinálni, és feltétlen egy 600+ lovas autó kell?
2024. máj. 10. 20:55
30/48 anonim válasza:
#29 Hegyekbe használok 100 lóerős autót, több mint elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!