Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A Puskás arénában focimeccsen...

A Puskás arénában focimeccsen a kapu mögötti szektorban mennyire veszik szigorúan, hogy melyik kinek a helye? Meg kell keresnem a sajátomat, vagy elég az egyikhez beállnom, mindegy, hogy pont kié az a szék? Egyáltalán ott ilyenkor figyeli ezt akárki?

Figyelt kérdés
Meg kell keresnem a sajátomat, vagy elég az egyikhez beállnom, mindegy, hogy pont kié az a szék? Egyáltalán ott ilyenkor figyeli ezt akárki?

2021. szept. 1. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy melyik kapu mögött.

Ahol a tábor van, ott mindenki áll, nincs annyira szigorúan véve. Bár teltházas meccsen célszerű nagyjából a jegyen szereplő szék közelében lenni, már csak logisztikai szempontból is.

2021. szept. 1. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami viszont fontosabb, és most olvastam trollfocin a brigádosok előírásait. TILOS KAMERÁZNI!! Nem elehet nálad telefon. Szurkolni kell.
2021. szept. 2. 06:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ő szektoruknál igen, de máshol nem probléma, meg másrészt NEM ŐK mondják meg, hogy mit szabad és mit nem. Csak célszerű nem összetűzésbe kerülni velük és ők se szeretnének másokkal.
2021. szept. 2. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Azóta ott voltam a hazai válogatott meccseken (természetesen a táborban) és a magam bőrén is tapasztaltam a dolgokat;)

Aki vacilál, hogy mennyen-e élete első válogatott meccsére, annak csak azt tudom mondani, hogy ezen nincsen mit gondolkodni!!

Hajrá Magyarország!

2022. máj. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!