Legalább 150-el mentek? Egy (több száz milliós)hyper sport autóban túl élhették volna a mercedes az utasai?
Alapvetően be kellene tiltani ezeket a túl erős kocsikat vagy kötelezni tachográf beszerelésére őket, aztán azt havonta be kellene vinniük a hatósághoz, vagy online feltölteni mindegy technikai kérdés, és ha meglátnak egy gyorshajtást akkor kocsi elkobzás, eladás, aztán felajánlása a közúti áldozatok családjának. A paraszt meg menjen gyalog vagy vegyen havonta új Amg-t ha tud. Drákói szigor kellene már ide!
Senki se azért vesz ilyen kocsit hogy szabályosan menjen, 100%-hogy gyorshajtani ész nélkül előzni autópályán tolni és veszélyeztetni akar. A Merci vezetője meg a tipikus kihaénnem gyúrósköcsög volt nem véletlen , hogy neki méreckedni kellett az Audissal, mert vitte a vére meg a magába tolt raklapnyi koksz. Igen sztereotípia, be is vált, itt az eredmény, A nagyi meghalt unoka életveszélyben, szülei nem is tudom, hogy bírják ki..
Eleve ott helytelen 17-es állítása, hogy "előre látod" és "fel tudod mérni", holott ez nem így van.
Lehet mondani, hogy adja mindenki vissza a jogosítványát, ettől még továbbra is az a tény, hogy van az a szintű sebesség és szabályszegés amire egyszerűen nem elvárható, hogy tudjon rá reagálni a sofőr.
17-es hazugságával ellentétben sehol nem állítottam, hogy ettől függetlenül nem kell minden tőlünk telhetőt megtenni a baleset elkerülése érdekében, azt viszont állítom, hogy vannak esetek, ahol egyszerűen ez kevés.
Nyilván nem véletlenül igyekeznek az ilyen szituációkat tervezési szinten elkerülni, ezért alakítanak ki kanyarodósávot, ezért tesznek ki 70-50-es táblákat meg fix trafikat. És nem véletlenül van minden országban sebességhatárok.
“ Ne haragudj, ha te állsz egy elsőbbségadás kötelező vagy stop tábla mellett, és várod, hogy rákanyarodhass a főútra, akkor MIÉRT NÉZEL A TÜKÖRBE???”
“ És nem kikanyarodni mások elé, akkor sem”
“ Ne haragudjatok, attól, hogy valaki indexel, nem mondok le az elsőbbségemről a kedvéért”
Én csak most jöttem rá, hogy te úgy osztod itt nekünk az észt, hogy azt sem tudod mi történt.
A balesetben érintett mindhárom autó azonos úton, azonos irányban haladt.
Hátul, a két nagy értékű autó versenyzett egymással, mialatt több száz méterrel előttük haladt a piros Ignis. Az ignis az 58-ás főútról leszeretett volna fordulni balra.
Most esik le, hogy te azt sem tudod, hogy mi történt és úgy okoskodsz, hogy mit csinált rosszul 😂😂
#27 Jelen helyzetben onnantól, hogy valaki indexel neked nincsen elsőbbségi helyzeted, hiszen KRESZ szerint balra letérni szándékozó autót csak és kizárólag jobbról szabad előzni.
De legalább itt egy újabb példa, milyen az amikor valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a cikket, de azért mondja a magáét :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!