Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Motoron kevésbé fárad el az...

Motoron kevésbé fárad el az ember egy hosszú út alatt mint autóban?

Figyelt kérdés

Más az üléspozíció, van menetszél, az úthibák esetleg jobban érződnek illetve máshogyan is, stb.

Ezek befolyásolják, hogy az ember hogyan fárad el egy hosszabb út alatt? Illetve ezek miatt motoron kevésbé vagy ugyanúgy mint autóban ülve?

ma 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én autóban fáradok el kevésbé.
ma 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára azzal magyarázható, hogy nem túl sokat motoroztam, de számomra az autózás sokkal élhetőbb és kényelmesebb.
ma 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Motortípustól is függ, hogy mennyire ülsz kényelmesen, vagy menyire vibrál a gép, de ezen felül meg van egyfajta élvezete is a motorozásnak ami feldobja az embert. Nekem csak a nyakamat kell edzeni, mert az szok megfájdulni a szezon elején. Viszont azt olvasom, hogy hosszabb távra érdemes használni füldugót, mert állítólag a szélzaj is nagyon fárasztja az agyat.
ma 10:35
 4/6 kutyafule4 ***** válasza:
81%
Dehogy fárad el kevésbé.
ma 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kevésbé álmosodik el az lehet, de szerintem jobban elfárad az út végére az ember motoron.
ma 12:49
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Motortól is függ. Egy 2000 cm3-is Honda elég andalító tud lenni.
ma 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!