Segédmotoros kerékpár? Az meg mi, na meg miért pont az?
Figyelt kérdés
Csak, mert véleményem szerint, ma már olyan nem nagyon létezik, a dongó óta, persze-persze, tudom hogy van még pár hasonló elven működő gyártmány, de itthon ez a legismertebb. Ugye a kerékpár kialakítású e-motoros járműveket pedelecnek nevezik tehát - szerintem - rég elavult fogalom, bár tudom hogy használják, mint hivatalos megnevezést. Véleményem szerint, a kismotor, moped, robogó, célravezetőbb lenne.
#20 Leírtad a véleményedet. Ezzel nincs baj. Elmondtuk, hogy miért nincs értelme a véleményednek, hogy hol van benne a logikai bukfenc, hogy mi benne a hiba. Egy vitának ez is része, ezt is el kell fogadni. A probléma ott kezdődik, hogy te képtelen vagy erre. Ezek tudatában te ne papolj nekünk itt arról, hogy nem lehet vitázni, mert még hírből sem ismered ennek a szónak a jelentését.
2024. márc. 11. 19:00
22/35 A kérdező kommentje:
#21: Ugyanezt mondhatom rólad, a saját szemszögemből nézve. Nincs azzal baj hogy neked nincs bajod a szóhasználattal. A gond ott kezdődik, amikor degradáló jelzőkkel illeted a vitapartnert. Idáig nem kellett volna eljutni és már rég nem volna miről beszélni: Én már rég kaptam válasz, max nem értettem vele egyet. Onnantól ez csak felesleges szőrszálhasogatás, győzködés volt.
2024. márc. 11. 19:16
23/35 anonim válasza:
Van olyan, hogy valaki feldob egy vitatémát.
A baj akkor kezdődik, amikor elfogynak az érvek -vagy talán nem is voltak- és a két régi bevált módszert választja: vagy megsértődik, vagy elkezd tudományosan magyarázkodni.
Rossz esetben mindkettő.
No, mi most ebből kaptunk izelítőt.
2024. márc. 11. 22:22
24/35 A kérdező kommentje:
#23: Tőlem? Vicces is lehetne amit írsz, de nem én kötöttem bele hogy ki mit gondol, kifejtettem a végig változatlanul hagyott véleményem. Nem, nem én kezdtem el más dolgokkal példálózni, fennakadni azon hogy akkor más fogalmakkal miért nincs bajom, mert lehetne.
2024. márc. 11. 22:29
25/35 anonim válasza:
Jaj drága bogaram én egy általános jelenségről írtam, ami megszokott, itt a gyakorin.....
Te meg magadra vetted?
Ó de sajnálom, pedig nem is rád gondoltam.
Ja, de!😂
2024. márc. 11. 22:34
26/35 A kérdező kommentje:
Ja értem. Én nem érvelek, te pedig igen mert bedobod hogy vállfa nagy büszkén, ennyi voltál képes a témához hozzátenni. Hát, drága barátom akkor tőled bemutatót kaptunk érvelés technikából... Ja nem, nem ide. Tőled kötözködésből, csak írjak már én is valamit, mert buli szagot érzek a levegőben, tipikus troll mentalitást láttuk. Köszönöm a bemutatót én is! :)
2024. márc. 11. 22:38
27/35 A kérdező kommentje:
"Miért irreleváns? Egy elavult szó (vállfa) modernkori használata. Semmi értelme sincs, mégis használjuk."
Az alábbi link mintha cáfolná az állításodat. Ennyit ér egy troll érve, könnyebb szétkapni mint a szellentésből épült várat:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!