Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Sok ember miért fél nagyvárosb...

Sok ember miért fél nagyvárosban vezetni?

Figyelt kérdés
márc. 7. 11:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
#28 Pont ez. Budapesten reflex a holttércsekk a bringasáv miatt. Ha pirosnál állok, tudom, hogy jobbról-balról kerékpáros-rolleres áthajt, de nem lep meg, mert pirosnál állva is az utat meg a tükröket nézem. (Én az vagyok, aki autópályán is csak a tükörből megmondja, ki van a holtterében, olyan gyakran nézek bele, tudom, ki "hiányzik" az előző csekkolás óta.) Bezzeg vidéken, kivilágítatlanul úgy elém vág a részeg józsibá bringán, hogy csak na...
márc. 12. 00:09
 32/33 anonim ***** válasza:

"Évente vezetek 20-30 ezer km-t, Budapesten is és vidéken rengeteg helyen (meg külföldön is), és nagyon nem értek egyet veled."

Na bumm, én is vezetek évente 20 ezer kilométert mind Budapesten, mind vidéken, mégis így látom... :)

márc. 12. 18:44
 33/33 anonim ***** válasza:

#31 Hozzátenném eleve relatív dolog ez a Budapest vs. vidék.

Mert mondjuk hova számolom Csepel egy külső részét ami technikailag teljesen olyan mint egy vidéki falu, papíron mégis Budapesthez tartozik.

Csepel külső részén esett meg, hogy szokásos hobbi biciklizésem alkalmával éjszaka a forgalmi sávban SZEMBŐL érkezett egy C típusú kerékpáros kivilágítás nélkül. A sávban haladó autós elé kellett rántanom a kormányt aki szerencsére figyelt és nem ütött el. Budapest és Budapest de akár vidék és vidék között is hatalmas a különbség.

márc. 12. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!