Ha kaptam a városrendészettol az autóm szélvédőjére figyelmeztető papírt az mit jelent ? Pénzbírságot?Mert nincs rá írva az,csak hogy figyelmeztetés,ön szabálysértést követett el.
Figyelt kérdés
2024. márc. 1. 12:58
1/10 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy figyelmeztetés? Ha bírság lenne, az lenne ráírva. Örülj neki és legközelebb ne állj tilosban.
2/10 anonim válasza:
Majd a polgármesteri hivatal küldi a bütetést tilosban parkolásért.30 ezer.
3/10 anonim válasza:
Azt jelenti, gyűjtsd a pénzt.
Nekem zöldterület volt.
Ősz, csak sár, semmi más.. Kutya nem tudta, nem voltam egyedül.
5/10 anonim válasza:
Ha jófejek, akkor csak ilyen figyelmeztető cédulát kapsz elsőre. Következőleg viszont már bünti lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves joakaróknak a kedves kommentjeit,de ki kell abranditanom őket ,mert ez nem pénzbírság, utána kérdeztem már.
2024. márc. 1. 15:24
8/10 anonim válasza:
A bmw-seket hamarabb megbüntetik.
9/10 anonim válasza:
Kérdezőnk!
Minek irkálsz ide, ha nem fogadod el amit írnak, ráadásul jóakaróknak csúfolod őket.
Megismétlem az esetem, én így jártam, ahogy leírtam:
Zöldterület, értesítés, fizettem, ennyi.
És sem jót, sem rosszat akartam, puszta tényközlés volt, így jártam.
10/10 anonim válasza:
#9 Figyelmeztetést kapott, nem bírságot. Ha te is azt kaptál, akkor jó nagy marha voltál, hogy önként dalolva befizetted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!