Tényleg bunkóság volt rádudálni?
Figyelt kérdés
Egy munkahelyen folyamatosan tilosban parkoló autó sort került ki egy autó. Olyan szintű volt a sor, hogy a vége sajnos beláthatatlan kanyarban végződött. A párommal mi mentünk szemből amikor az autó felbukkant, majdnem ütköztünk (szerintem messze voltunk tőle) és a párom hosszasan dudált a szembe jövőre. Ő is lassított, és amennyire tudott próbált lehúzódni, de én nem tartottam jogosnak a dudát. Most mit tehetett volna ha tilosban parkol 20 autó és a vége beláthatatlan? Lassan jött, irányjelzett, fékezett, és azért szerintem messze voltunk attól hogy baleset legyen. Ilyenkor mi a megfelelő cselekedet? Megvárni míg hazamegy az a 20 kocsi? Vagy dudálva menmi mellettük? Vagy vészvillogóval?2024. febr. 21. 18:18
11/12 A kérdező kommentje:
Elég lassan mentek mindketten aszemből jövő is max ilyen 20-al,mi sem töbel kérdeztem is páromat miért dudált hát mert szerinte már közel volt az orra, de mit tehetett volna? Ha a sorban parkolók mind tilosban parkoltak pláne az utolsó aki kanyarban megállni tilosban parkolt...és ez amúgy mindennapos. És igazából nekem is meggyűlik ezzel a bajom, én is ott dolgozom amikor megyek dolgozni ott parkolnak az út szélén, vak szerencsén múlik, hogy ki tudom-e kerülni a-nélkül a sort, hogy szemből jönnének. Jó lenne, ha legalább a kanyarba nem állnának be ... Mert akkor legalább észrevennénk egymást még ha a sort is előzöm tudnék kezdeni valamit a helyzettel
2024. febr. 24. 15:04
12/12 A kérdező kommentje:
*sort kerülöm, nem előzöm bocsi
2024. febr. 24. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!