Többedszer járok úgy, hogy a járdára merőlegesen parkolok szabályosan. Valaki lezárja az utamat a járdával párhuzamosan. Mi a helyes eljárás?
Első alkalommal egy qrva (szakma nem minősítés) csinálta meg. Akkor rendőrt hívtam. Még jó, hogy nem engem büntetett meg.
Most a Magyar Posta Logisztika szög egyszerű munkatársa ismételte meg a mutatványt. A rendőr hívásában nem láttam a fantáziát. Gondoltam kiveszek pár kerék szelepet, de akkor magamat zárom be...
Kedves 3-as. Már volt rá próbálkozás. Több is.
*Az apósom egy gyermekről készült röntgenfelvétellel próbálta bizonyítani, hogy eltörtem az orrát (nem törtem el). A rendőrök meggyőzték, hogy jobban jár, ha hazamegy.
*A vízszolgáltató fel akart jelenteni, mert azt állítottam, hogy nem végezték el a dolgukat. Abból sem lett semmi, mert tényleg nem végezték el.
Kedves 3-as
Mi ilyenkor a kulturált viselkedés?
6
Elég baj hogy nem tudod, csak az agresszió jár a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!