Ez milyen eljárás már?
Leparkoltam a szokásos helyre (párhuzamosan az úttal), ahol eddig évek óta szabályos volt.
Két napig nem használtam a kocsit és mire mentem volna vele, rajta volt a rendőrségi feljelentéses papír, kint pedig az új megállni tilos tábla az utca elején.
Ez mi már?
Biztos írnék egy levelet, hogy ekkor és ekkor állítottam le az autót, amikor érte mentem ekkor meg ekkor pedig rajta volt a bírságcédula.
Ha a táblát tényleg a várakozásod alatt rakták ki, szerintem van esélyed.
Ha korábban, akkor sajnos tanulópénz.
Én igazából az ilyen emberek mint a kérdező hőbörgését nem értem.
Ahelyett, hogy itt veri a nyálát, pont ugyanennyi karakterrel írhatott volna a hatóságoknak is egy normális hangvételű levelet, ahol utána járnak és nagy valószínűséggel elengedik a bírságot.
Nem kell semmit bizonyítgatni, leírja, hogy ez a helyzet aztán vagy méltányosak lesznek vagy nem. A túloldalon is emberek ülnek.
Nekem parkolási zónák változásából volt bírságom, simán elengedték.
"Ha a várakozásod alatt tették ki a táblát, akkor a bírságolónak honnan kellett volna tudnia, hogy a tábla kihelyezése előtt, vagy utána álltál meg ott az autóval?"
Normáliséknál úgy szokás (még ha ideiglenes tilalomról van is szó, nem olyan állandónak tűnő változtatásról, mint amiről a kérdező ír), hogy már napokkal korábban figyelmeztetéseket helyeznek el az ott parkoló autókon, oszlopokon, hogy álljanak el onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!