Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez milyen eljárás már?

Ez milyen eljárás már?

Figyelt kérdés

Leparkoltam a szokásos helyre (párhuzamosan az úttal), ahol eddig évek óta szabályos volt.

Két napig nem használtam a kocsit és mire mentem volna vele, rajta volt a rendőrségi feljelentéses papír, kint pedig az új megállni tilos tábla az utca elején.

Ez mi már?

2023. jan. 12. 19:45
 1/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
94%
Mióta van kint a tábla?
2023. jan. 12. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Biztos írnék egy levelet, hogy ekkor és ekkor állítottam le az autót, amikor érte mentem ekkor meg ekkor pedig rajta volt a bírságcédula.

Ha a táblát tényleg a várakozásod alatt rakták ki, szerintem van esélyed.

Ha korábban, akkor sajnos tanulópénz.

2023. jan. 12. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Sok sikert kívánok a bizonyításhoz! Jobban jársz, ha befizeted a bírságot, ameddig még lehet.
2023. jan. 12. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Akik azt írják, hogy fellebbezze meg, azok mondják már meg, hogy mégis hogyan kéne bizonyítani, hogy tényleg így történt és nem csak bekamuzza? Egyszerűbb befizetni, nem százezres bírságról beszélünk, a bírósági procedúra rosszabb lenne.
2023. jan. 12. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha a várakozásod alatt tették ki a táblát, akkor a bírságolónak honnan kellett volna tudnia, hogy a tábla kihelyezése előtt, vagy utána álltál meg ott az autóval? Ha meg utána...
2023. jan. 12. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Én igazából az ilyen emberek mint a kérdező hőbörgését nem értem.

Ahelyett, hogy itt veri a nyálát, pont ugyanennyi karakterrel írhatott volna a hatóságoknak is egy normális hangvételű levelet, ahol utána járnak és nagy valószínűséggel elengedik a bírságot.

Nem kell semmit bizonyítgatni, leírja, hogy ez a helyzet aztán vagy méltányosak lesznek vagy nem. A túloldalon is emberek ülnek.

Nekem parkolási zónák változásából volt bírságom, simán elengedték.

2023. jan. 12. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a várakozásod alatt tették ki a táblát, akkor a bírságolónak honnan kellett volna tudnia, hogy a tábla kihelyezése előtt, vagy utána álltál meg ott az autóval?"

Normáliséknál úgy szokás (még ha ideiglenes tilalomról van is szó, nem olyan állandónak tűnő változtatásról, mint amiről a kérdező ír), hogy már napokkal korábban figyelmeztetéseket helyeznek el az ott parkoló autókon, oszlopokon, hogy álljanak el onnan.

2023. jan. 12. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
21%
Jól mutatja az ország morális szintjét, mindegy, csak bírságolni lehessen.
2023. jan. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!