Az alábbi közlekedési helyzetben mi az eljárás? Illetve az ilyen sofőröknek evvel mi a célja?
A Mátrából lefele jövet, ami kanyarog összevissza, jöttem szerintem egy átlag feletti tempóval, amivel utolértem a többieket, szerintem gyorsabban mentem a kelleténél az útviszonyok szerint.
Ehhez képest végig úgy jött mögöttem egy 60-as nagysasszony a terminátor napszemüvegével, hogy a lökhárítója kb az enyémet súrolta végig.
És közben grimaszolt, meg kalimpált, látszott, hogy nagyon akar(na) rohanni. Valami nagyobb, új Toyotában ült.
Nekem egy régi autóm van, 1 éves jogsim van.
Szerintem ha ennél gyorsabban mentem volna, már a bokrok között lennék. Végig vagy fél méterre jött mögöttem.
Ki akart nyírni? Rossz napja volt? Utálja az embereket?
Félreállni nem tudtam, jöttek szemből rengetegen, útpadka meg sok helyen nincs a korlátok miatt többnyire.
Egyenesben ha nem jön senki szemből, akkor lassítás, jobbra index, aztán hadd menjen.
Ha nagyon közel jön, akkor lassíts, akár ilyen 10 km/h-ra. Aztán vagy rájön, hogy mi a baj és utána normális távolságot tart vagy elborul az agya és megelőz akár a kanyarban.
Nyilván az a célja, hogy gyorsabban akar haladni, mivel túl lassú neki a tempó.
Mivel előzni nem tud, ezért téged akar gyorsabb haladásra kényszeríteni.
Végig 40, 50, 60-as tábla van kint.
Sokszor még többel is mentem.
És mert siet, az ok arra, hogy veszélybe sodorja a közlekedés többi résztvevőit?
Pusztuljon el az ilyen, meg az összes, én kívánom nekik ezt.
Az én fejemben mindig az fordul meg ilyenkor hogy amikor én vittem a beteg gyerekemet orvoshoz és útközben rosszabodott az állapota.
Forgalom miatti tehetetlenségből adódóan sokan nem képesek úrrálenni magukon .
Sír a gyerek, haladni nem lehet.
Soha nem tudhatjuk kit mi hajt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!