Többedszer járok úgy, hogy a járdára merőlegesen parkolok szabályosan. Valaki lezárja az utamat a járdával párhuzamosan. Mi a helyes eljárás?
Első alkalommal egy qrva (szakma nem minősítés) csinálta meg. Akkor rendőrt hívtam. Még jó, hogy nem engem büntetett meg.
Most a Magyar Posta Logisztika szög egyszerű munkatársa ismételte meg a mutatványt. A rendőr hívásában nem láttam a fantáziát. Gondoltam kiveszek pár kerék szelepet, de akkor magamat zárom be...
El tudod képzelni:
Állnak az autók a járdára (és a forgalom irányára) merőlegesen. Jön egy furgon. Megáll a parkoló autók előtt a forgalmi sávban, épp annyira lehúzódva, hogy a parkoló autók ne tudjanak elindulni, de a forgalmat is kellőképpen akadályozza.
Ilyen helyzetben az autók elé parkol valaki
A kép nem segít, a leírás kicsit világosabbá teszi, bár még nem vagyok meggyőződve arról, nem a piacon vetted-e a nyolc általánost, ami a jogsihoz elvileg szükséges, ha ennyire vagy képes írásban kifejezni magad.
Amúgy simán hívni kell a rendőrt, kész.
Nem a piacon vettem. A pedellusnak volt egy felesleges bizonyítványa. Egyébként a jogsit lottón nyertem.
A kérdés nem ez volt
Nyilvánvalóan ha egy furgon ilyen helyzetben megáll, akkor nem szándéka ott állni fél napig, hanem mert nem tud hol megállni hogy a dolgát elvégezze.
Ha neked ez nem esett le eddig, akkor nálad vannak a bajok és egy csepp tolerancia sincs benned.
Kérdezzek vissza?
Benne nem volt annyi tolerancia, hogy több métert cipelje az árút? Pár méterre lett volna hol megállni.
Volt pont ugyanilyen sztorink.
Álltunk ki a parkolóból és a kisebbségi a tragacsával beállt jó közel a parkoló autók mögé. Nem közvetlenül mögöttünk, de pont annyira és pont ott miután megkezdtük a kitolatást, hogy képtelenség volt észrevenni, de neki látnia kellett a megmozduló kocsit. Össze is koccantunk, elkezdett hőbörögni, ordibálni, pedig a rozsdás tragacson semmi nyoma nem volt a koccanásnak, és a miénken se a műanyag lökhárító miatt.
Hoppá pont arra jött egy rendőr!
Hopp pont észrevettük, hogy a parkolósor előtt ki van ám krva egy megállni tilos tábla. (temető mellett történt a sztori)
A kisrendőr azonnal kiosztott a szemétnek egy szép kis helyszínit. Olyan kussban ment el mint aki soha se járt arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!