Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Piros lámpánál gurulgatás.Miér...

Piros lámpánál gurulgatás.Miért csinálják, kinek jó ez?

Figyelt kérdés

Engem zavar mert totál értelmetlen és idegesítő, plusz szerintem fárasztó is, de előszeretettel játszák ezt a játékot az autós kollégák

Piros a lámpa már ott áll valaki elötte. Jön a második ,megáll az első mögött kb jó 10 méterre nullára lefékezve vár és néz. Megérkezek én , a második mögé beállok normál távra 1 méter kb, váltó üresbe vagy fékkel tartva, relax.A lámpa folyamatosan piros. Erre a 2. elkezd gurulgatni előre én meg vagy követem, vagy én leszek a "hülye" aki nem tud normálisan megállni a másik mögött.

Mondjuk leginkább nem követem inkább, legyek én külső szemlélőként a béna de értelmetlennek érzem ezt a talicskázást.

#lámpa #követési táv
febr. 4. 15:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én se szeretem, de felzárkozom mióta valaki úgy gondolta, hogy abba a kis lyukba ő bizony befúrja a kocsija orrát és kb kierőszakolja, hogy be legyen engedve. Na azóta én is előremozdulok pár centit, ha az előttem lévők elkezdik ezt játszani. (Nem vagyok gonosz, igyekszem segíteni mások besorolását, HA!! nem tolakszik, pofátlankodik. Akkor bizony felőlem marad ott, ahol van)
márc. 27. 17:57
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy annyi értelme lenne a piros lámpánál gurulásnak, hogy bizony sok a vaksi balf*sz. Aztán kiderül, hogy mindenki tudna 10 centit még gurulni, és emiatt még ketten is beférnének a hamarabb zöldre váltó kanyarodósávba. Tudjátok, milyen idegesítő három ciklusát végigvárni a lámpának, amikor nem is arra megyek, amerre áll a sor, csak még nem nyílt meg az én sávom és elállják az utamat?
márc. 27. 18:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Közben eszembe jutott egy másik helyzet. Piros a lámpa. Nyílik egy kanyarodósáv balra, aminek hamarabb lesz zöld a lámpája. Ha minden bénán megálló 10-20 centit előregurulni, még egy-két autó át tudna sorolni a sávba. Én mindig olyan közel állok meg az előttem levőhöz, hogy csak annyi távolság legyen, hogy ha nem tud visszagurulás nélkül elindulni, akkor egy dudálás elég legyen ahhoz, hogy ne jöjjön nekem.
ápr. 2. 08:46
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, ha valaki közel áll meg a másikhoz . Hanem, hogy először megáll messze,kivárja hogy mögötte megálljanak közel ,meg a mögött is, aztán kezd el szórakozni az előre gurulászással. Miért nem egyből áll meg közel? Piroslámpa allatt is kuplungcsuszkászni mire jó, nem elég a dugóban?
ápr. 2. 10:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van. De figyeld meg, hányan tudnak normálisan parkolni. Ezektől várod el, hogy elsőre jó helyen álljanak meg? Mondom, kéne az a rutinvizsga.
ápr. 2. 11:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!